Μάθημα πρώτων βοηθειών σε μαθητές του 12ου ΓΕΛ

Από διασώστες του ΕΚΑΒ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2020 21:13

Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μαθητές του 12ου Γενικού Λυκείου Λάρισας παρακολούθησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από διασώστες του ΕΚΑΒ, μάθημα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και μάθημα πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις πνιγμονής, αιμορραγίας, ρινορραγίας και τσιμπήματος από έντομα ή ερπετά.


Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί το ΕΚΑΒ Λάρισας για την εξαιρετική παρουσίαση, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Πινακά Βασίλειο, για την παραχώρηση του χώρου και την παρουσία του στην εκδήλωση, τον αντιπεριφερειάρχη, κ. Καλομπάτσιο Χρήστο, που παρευρέθηκε στη δράση, τον διευθυντή του σχολείου, κ. Τσιτσιβά Χαράλαμπο, και τον σύλλογο των διδασκόντων για τη συνεργασία τους. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους μαθητές του Λυκείου που με την παρουσία και το αμείωτο ενδιαφέρον τους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass