Η Exalco στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό στράτευμα στον Εβρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ 1 ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2020 9:00 | Τελευταία ενημέρωση: 10 Μαρ 2020 9:02

Δίπλα στο ελληνικό στράτευμα του Έβρου, το οποίο αυτές τις μέρες δίνει σκληρή μάχη για να κρατήσει τα σύνορα της πατρίδας μας κλειστά, βρέθηκε η Exalco, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα τους.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής Εξαγωγών της εταιρείας κ. Παν. Αργυρόπουλος, βρέθηκε ως επικεφαλής κλιμακίου στο Φυλάκιο 1 της Καστανιάς και παρέδωσε ένα φορτηγό γεμάτο με στρατιωτικά υλικά πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα υλικά για την περίφραξη των συνόρων μας, με σκοπό την ενίσχυσή τους.

Τα υλικά παραδόθηκαν στον διοικητή της 16ης Μεραρχίας Στρατού, υποστράτηγο κ. Ιλαρίδη Άγγελο, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα του προέδρου της Exalco, κ. Ιωάννη Αστ. Καντώνια και της Διοίκησης της εταιρείας:

- «Η Exalco στηρίζει και θα στηρίζει πάντα τον αγώνα που δίνει το ελληνικό στράτευμα απέναντι σε όλους όσοι επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την πατρίδα μας ολόκληρος ο ελληνικός λαός ενωμένος στέκεται δίπλα στους Έλληνες αξιωματικούς, στρατιωτικούς και αστυνομικούς».

Ο υποστράτηγος κ. Ιλαρίδης με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Exalco για την «πολύτιμη συνεισφορά τους στην εθνική προσπάθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass