Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2020 15:05

Έκλεψαν 11 εικόνες από τον Προφήτη Ηλία

Έντεκα συνολικά εικόνες έκλεψαν άγνωστοι από τον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία στο Νέο Περιβόλι του Δήμου Κιλελέρ.

Η κλοπή σημειώθηκε στο διάστημα από 2 μέχρι, χθες 13 Μαρτίου, ημέρα που ο εφημέριος του ναού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ που ερευνά την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», οι εικόνες που κλάπηκαν δεν έχουν καμία ιστορική ή αρχαιολογική αξία.

* * *

Να ανασταλεί η λειτουργία των ΚΕΣΥ ζητά η ΟΛΜΕ

Την αναστολή λειτουργίας των ΚΕΣΥ ζητά με ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ. Ειδικότερα επισημαίνει τα εξής: «Τα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) συνεχίζουν και λειτουργούν παρά την έκδοση της πρόσφατης ΚΥΑ, ΦΕΚ 783 11/3. Η ΚΥΑ αναφέρεται στην αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων δημόσιου και ιδιωτικού φορέα κάθε τύπου και βαθμού της χώρας. Τα Κ.Ε.Σ.Υ. είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα σχολεία και δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα από αυτά. Με δεδομένο ότι στα ΚΕΣΥ γίνονται εκατοντάδες αξιολογήσεις εβδομαδιαία και υπάρχει συνωστισμός μαθητών, γονέων και προσωπικού των ΚΕΣΥ με αποτέλεσμα να ευνοείται η διασπορά του ιού, απαιτούμε την αναστολή λειτουργίας των ΚΕΣΥ για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η αναστολή των υπόλοιπων σχολικών δομών για λόγους στοιχειώδους προφύλαξης της δημόσιας υγείας. Για τους ίδιους λόγους θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρξει αναστολή λειτουργίας και άλλων δομών.

* * *

Αναβλήθηκε η συνέλευση της «Ελληνικής Μέριμνας»

Αναβλήθηκε χθες η έκτακτη γενική συνέλευση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ελληνική Μέριμνα-Παιδική Στέγη» Λάρισας, στο πλαίσιο της γενικότερης εφαρμογής προληπτικών μέτρων φορέων και πολιτών, για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

* * *

Αναβάλλονται οι εκλογές των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Φαρσάλων

Ο κορονοϊός “έφερε” την αναβολή των εκλογών του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. επαρχίας Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα, οι εκλογές που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 15 Μαρτίου ματαιώνονται επ’ αόριστον.

* * *

Αναβάλλονται εκλογές Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ

Αναβάλλονται οι εκλογές του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας, που είχαν προγραμματιστεί γι αύριο Κυριακή 15 Μαρτίου.

* * *

Περιορίζει τις ώρες προσέλευσης κοινού ο Δήμος Ελασσόνας

Ο Δήμος Ελασσόνας στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, ανακοίνωσε ότι περιορίζει τις ώρες προσέλευσης του κοινού σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου (κεντρικές, αποκεντρωμένες και ΚΕΠ), από χθες Παρασκευή 13 Μαρτίου έως και Παρασκευή 10 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 15:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass