Από 3 έως 5 άτομα μέσα στα αρτοποιεία

Από σήμερα για ψωμί και αρτοσκευάσματα - Οι εντολές της Ομοσπονδίας

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 15:00

Με αποστάσεις ασφαλείας και με αριθμό πελατών που δεν θα ξεπερνούν τους πέντε θα γίνεται από σήμερα η προμήθεια ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων από τα παραδοσιακά αρτοποιεία της Λάρισας.

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος θεωρώντας υποχρέωση την τήρηση των μέτρων περιορισμού και αυτοπροστασίας των επαγγελματιών και των πολιτών εφιστά στα μέλη της την προσοχή και την αυστηρή τήρηση τριών συγκεκριμένων κανόνων λειτουργίας. Ειδικότερα από σήμερα:

1. Ανάλογα με την έκταση του καταστήματός μας δεν επιτρέπουμε την παραμονή πολλών καταναλωτών προς εξυπηρέτηση. Τρία έως πέντε (3-5) άτομα ανάλογα με τον χώρο μας, με τήρηση αποστάσεων ασφαλείας ούτως ώστε να μην συνωστίζονται. Καλό θα ήταν να αναρτήσετε και σχετικό ταμπελάκι έξω από το κατάστημα ούτως ώστε να συμμορφώνονται και οι καταναλωτές και να εισέρχονται λίγοι, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

2. Τηρούμε όλους τους γενικούς και ειδικούς κανόνες υγιεινής.

3. Τα αρτοποιεία λειτουργούν κανονικά. Προσοχή σε όλους όσοι έχουν τραπεζοκαθίσματα, τα αποσύρουμε. Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε και εμάς αλλά και τους συνανθρώπους μας, τηρώντας με ευλάβεια τα έκτακτα μέτρα που έχει λάβει το κράτος για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass