Στον ρυθμό του κορονοϊού

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 15:06

Αρνητικά 12 δείγματα

Σχετικά με τα αποτελέσματα ύποπτων περιστατικών που εξετάστηκαν χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, και οι 12 περιπτώσεις (από 6 σε Λάρισα και Τρίκαλα) αυτά ήταν αρνητικά.

 

Κλειστά τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών

Οι βουλευτές του νομού, ανταποκρινόμενοι στην απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, την οποία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, αποφάσισαν να κλείσουν τα πολιτικά τους γραφεία στη Λάρισα. Όπως αναφέρουν οι περισσότεροι στις ανακοινώσεις τους «οι πολίτες και οι φορείς που θέλουν να επικοινωνήσουν με το πολιτικό τους γραφείο να αποφεύγουν την αυτοπρόσωπη παρουσία και να χρησιμοποιούν αποκλειστικά το τηλέφωνο ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο».

 

Με δρομολόγια Σαββάτου το Αστικό ΚΤΕΛ

Η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ανακοινώνει ότι για σήμερα Δευτέρα θα ισχύουν, μέχρι νεωτέρας, δρομολόγια Σαββάτου για όλες τις γραμμές πόλεως και χωριών. Θα γίνεται ενημέρωση εάν υπάρξει κάποια αλλαγή στα δρομολόγια. Επίσης ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα λεωφορεία απολυμαίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο στον σταθμό συντήρησης, όσο και από τους οδηγούς στα τέρματα.

 

Περιορισμοί στην είσοδο του ΠΓΝΛ

Στο Νοσοκομείο οι υπάλληλοι θα εισέρχονται ΜΟΝΟ με την επίδειξη στην πύλη, της υπηρεσιακής τους ταυτότητας. Η είσοδος στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με την έντυπη επίδειξη του ραντεβού σας. Απαγορεύεται η είσοδος στους επισκέπτες ασθενών εφόσον δεν κατέχουν ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ υπογεγραμμένη από τους διευθυντές κλινικών. Απογορεύεται η είσοδος σε ιατρικούς επισκέπτες, αντιπροσώπους εταιρειών χωρίς ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ από τους Διευθυντές. Απαγορεύεται η είσοδος σε φοιτητές σπουδαστές όλων των σχολών βαθμίδων. Απαγορεύεται η είσοδος σε εργαζόμενους που διανέμουν καφέ, τρόφιμα σε προσωπικό και ασθενείς. Γενικώς απαγορεύεται η είσοδος στους μη έχοντες εργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass