Ανέπαφη πληρωμή διοδίων με e-way

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2020 15:32

Η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των πρόσθετων προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19 που λαμβάνει η εταιρεία, από χθες Δευτέρα και μέχρι νεωτέρας, τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών που βρίσκονται στους Σταθμούς Διοδίων Πελασγίας, Μακρυχωρίου και Κλειδιού θα κλείσουν για το κοινό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «το σύνολο των υπηρεσιών θα προσφέρεται τηλεφωνικά από το τμήμα της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελάτων, καθώς και ηλεκτρονικά μέσω του www.myeway.gr. Υπενθυμίζουμε ότι η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή 7:00 με 22:00, στο τηλέφωνο 2410-741.440. Δεδομένων των συνθηκών συστήνουμε σε όλους τους οδηγούς τη χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικών διοδίων e-way για την ανέπαφη και ευκολότερη διέλευση τόσο από τους σταθμούς διοδίων της εταιρείας μας, όσο και τους σταθμούς των συνεργαζόμενων αυτοκινητόδρομων (Αττική Οδός, Γέφυρα, Μορέας, Ολυμπία οδός). Για την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική υπηρεσία e-way μπορείτε να καλέσετε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών είτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας στο www.myeway.gr. O πομποδέκτης e-way θα σας σταλεί εντελώς Δωρεάν, μέσω courier, στη διεύθυνση που θα επιλέξετε. Η δε ανανέωσή του μπορεί να γίνει και αυτή είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass