Σταθερή η κατάσταση του Χρήστου Κέλλα

ΣΕ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2020 15:01
Ο υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας  και ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος  τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό λόγω της συνάντησής τους  με τον Λαρισαίο συνάδελφό τους Ο υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό λόγω της συνάντησής τους με τον Λαρισαίο συνάδελφό τους

Συμπτώματα πνευμονίας έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο Χρ. Κέλλας, που παραμένει σε ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης, όπως προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο που ακολουθείται στις περιπτώσεις των κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο ίδιος αισθάνεται καλά και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, τους οποίους και εμπιστεύεται απόλυτα. Συνεργάτες του διευκρινίζουν ότι ο βουλευτής δεν έχει μιλήσει σε κανένα ΜΜΕ από προχθές, ενώ οι ίδιοι λαμβάνουν εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης.

ΣE AΠΟΜΟΝΩΣΗ ΟΣΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ
Στο μεταξύ, μετά την απολύμανση που έγινε τη Δευτέρα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αφορμή την παρουσία του Λαρισαίου πολιτικού σε αυτό την Πέμπτη, ο Τρικαλινός υφυπουργός Κώστας Σκρέκας, ο οποίος συναντήθηκε μαζί του και είχαν συνεργασία για σειρά ζητημάτων, γνωστοποίησε πως «με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε συνεργάτες και πολίτες, αποφάσισε να τεθεί μόνος του σε κατ’ οίκον περιορισμό, δίχως να παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα ως τώρα. Οφείλουμε να στεκόμαστε όλοι υπεύθυνα απέναντι στην επιδημία που δεν εξαιρεί κανέναν. Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και τις οδηγίες της Κυβέρνησης. Το «μένουμε σπίτι μας» είναι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους και συνεργάτες, την ίδια μας την κοινωνία. Πειθαρχούμε και όλα θα πάνε καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος, ο οποίος για τον ίδιο λόγο παραμένει σε προληπτικό αυτοπεριορισμό στο σπίτι του, στον Βόλο, διότι ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ βρέθηκε «πολύ κοντά» με τον κ. Κέλλα την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή. Ο ίδιος δήλωσε πως «χαίρει άκρας υγείας, εργάζεται από το σπίτι του διαδικτυακά, ενημερώνεται για τις τρέχουσες σοβαρές εξελίξεις και επικοινωνεί συνεχώς με τους συνεργάτες του». Να σημειωθεί ότι πολλοί ακόμη τοπικοί φορείς, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον κ. Κέλλα στην εκδήλωση για τον Τ. Τλούπα στην Πινακοθήκη Λάρισας (η οποία επίσης απολυμάνθηκε), είτε πραγματοποίησαν το τεστ για τον κορονοϊό και βρέθηκαν αρνητικοί (π.χ. Απ. Καλογιάννης, Βασ. Πινακάς) είτε τελούν σε απομόνωση (Ντ. Διαμάντος).
*Και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, γιατρός Βασίλης Πινακάς έκανε το τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Την Κυριακή 8 Μαρτίου και εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρευρέθηκα στην εκδήλωση της Δημοτικής Πινακοθήκης. Λόγω της ιδιότητάς μου ως ενεργός ιατρός, υποβλήθηκα σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, από τους λοιμωξιολόγους του Νοσοκομείου Αναφοράς ΠΠΓΝΛ. Σήμερα μου ανακοινώθηκε ότι το τεστ είναι αρνητικό. Από το Σάββατο το απόγευμα παραμένω σε προληπτικό αυτοπεριορισμό σπίτι μου μέχρι τη συμπλήρωση 14 ημερών, ακολουθώντας της οδηγίες του ΕΟΔΥ. Για να ανακόψουμε τη διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα και να διαφυλάξουμε τη Δημόσια Υγεία, πρέπει όλοι μας να δείξουμε τη μέγιστη απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό. Έναν εχθρό ύπουλο και πονηρό που δεν κάνει διακρίσεις και αποτελεί απειλή για την καθεμιά και τον καθένα μας. Είναι η ώρα να συμπεριφερθούμε ως υπεύθυνοι πολίτες. Είναι η ώρα να δείξουμε έμπρακτα πως νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπό μας, τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τα παιδιά μας, τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας. Αν θέλουμε να τιμήσουμε στην πράξη όλους αυτούς που «στη ζωή τούς όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες», όλους αυτούς που με αίσθηση καθήκοντος, με αυταπάρνηση και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τους αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της μάχης έναντι του κορονοϊού, πρέπει τώρα να συμπεριφερθούμε ως υπεύθυνοι πολίτες και να τηρήσουμε στο ακέραιο τις οδηγίες και τα περιοριστικά μέτρα του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας. Ενωμένοι, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, θα τα καταφέρουμε!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass