Electronet Β.Κ. Καζάνα

Δίπλα σας σε κάθε ανάγκη, «γιατί γνωριζόμαστε»!

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2020 15:00

Οι εξελίξεις τρέχουν, οι ανάγκες όμως δεν σταματούν ποτέ! Στην Electronet B.K. Καζάνα, οι ανάγκες σας είναι σε προτεραιότητα και γι' αυτόν τον λόγο εξακολουθεί να μένει δίπλα σας μέσα από το τηλεφωνικό της κέντρο και διαδικτυακά!

Έτσι, μπροστά στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε ο κορονοϊός (COVID – 19) η Electronet B.K. Καζάνα ακολουθεί τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων προκειμένου να προστατέψει τους εργαζομένους της, τις οικογένειές τους και εσάς, αλλά φροντίζει για την εξυπηρέτησή σας.

Ακολουθώντας το slogan «γιατί γνωριζόμαστε» οι άνθρωποι της Electronet B.K. Καζάνα, είναι στη διάθεσή σας τηλεφωνικά να σας ενημερώσουν, να σας εξυπηρετήσουν, να λύσουν κάθε σας απορία αλλά και να δεχτούν την παραγγελία σας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει εδώ και χρόνια.

Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας μέσω του site της εταιρείας www.kazanas.gr μέσα από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ είτε απευθείας σπίτι σας είτε όπου αλλού επιθυμείτε εντός νομού Λάρισας με τον ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων που διαθέτει η εταιρεία ακολουθώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής! Οι οδηγοί του ιδιόκτητου στόλου της εταιρείας έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης, προκειμένου να σας παραδώσουν με ασφάλεια αλλά και ανέπαφα τα προϊόντα σας.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι ευθύνη όλων μας να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410-536.631.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass