Με μεγάλο κόστος και αίσθημα ευθύνης πραγματοποιούμε τα δρομολόγια

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2020 15:20

Η καθολική απαγόρευση μετακινήσεων έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό τις αστικές συγκοινωνίες, με τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ να προβαίνει καθημερινά σε τροποποίηση δρομολογίων, αφενός για να εξυπηρετήσει τους λίγους συμπολίτες που μετακινούνται, αφετέρου για να ελέγξει το αυξημένο λειτουργικό κόστος της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Μιχάλη Σακελλαρίου «το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας στέκεται στο πλευρό του πολίτη, παρέχοντάς του το αγαθό της ασφαλούς μετακίνησης κάτω απ’ όλες τις συνθήκες. Είτε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες είτε σε δύσκολες εποχές για την κοινωνία, όπως είναι αυτή που βιώνουμε, με την πανδημία του κορονοϊού. Tο προσωπικό του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που δεν μπορούν να δουλέψουν από το σπίτι τους, προκειμένου αυτοί να πηγαίνουν στη δουλειά τους και να επιστρέφουν πάλι στα σπίτια τους με ασφάλεια. Θέλω να συγχαρώ όλο το προσωπικό της για τον επαγγελματισμό του κάτω απ’ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα καθώς και το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη του!».

Ερωτηθείς από την «Ε» για την επιβατική κίνηση, ο κ. Σακελλαρίου τονίζει πως «αυτή έχει μειωθεί σημαντικά, γι΄αυτό και μειώσαμε τα δρομολόγια. Με σημαντική οικονομική επιβάρυνση, αλλά και αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο επιδιώκουμε να κινούνται τα λεωφορεία στην πόλη. Πιστεύω πως η εικόνα αυτή βοηθάει και στην ψυχολογία του κόσμου, που δεν θέλει να την βλέπει έρημη. Πάντα με τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους αλλά και το επιβατικό κοινό».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass