Electronet Β.Κ. Καζάνα: Μεγάλες προσφορές και μειωμένες τιμές!

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2020 15:01

Στην Electronet B.K. Καζάνα, οι άνθρωποί της δεν θέλουν να σας λείψει τίποτα! Γι’ αυτό και τώρα στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε παραμένουν δίπλα σας προσφέροντάς σας τα καλύτερα προϊόντα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές!

Ακολουθώντας το slogan «γιατί γνωριζόμαστε», το δικό μας κατάστημα προχώρησε σε μείωση των τιμών σε συνδυασμό με τις πολύ μεγάλες προσφορές, για να μπορούν όλοι να έχουν τα προϊόντα που χρειάζονται σε πολύ προσιτές τιμές και να μην τους λείψει τίποτα.

Επισκεφθείτε το site της εταιρείας, www.kazanas.gr, και δείτε πως Electronet B.K. Καζάνα διαθέτει όπως πάντα τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές! Ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και αυτή θα φτάσει στην πόρτα σας με ασφάλεια. Η Electronet B.K. Καζάνα διαθέτει επάρκεια προϊόντων για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Η αποστολή και η παράδοση των προϊόντων είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται ανέπαφα και με ασφάλεια, απευθείας σπίτι σας είτε όπου αλλού επιθυμείτε εντός νομού Λάρισας. Οι οδηγοί του ιδιόκτητου στόλου της εταιρείας, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης, ενώ όλος ο εξοπλισμός που έρχεται σε επαφή με τα εμπορεύματα απολυμαίνεται καθημερινά. Φυσικά και το τηλεφωνικό κέντρο της, το 2410-536631, λειτουργεί καθημερινά 9:00-17:30 για τις παραγγελίες και τις απορίες σας.

Άλλωστε χρόνια τώρα, το δικό μας κατάστημα στέκεται δίπλα μας βάζοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες των καταναλωτών.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410-536.631.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass