Δημοτικός αστυνόμος έβαλε τέλος στη ζωή του

ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 01 Απρ 2020 15:00

Τέλος στη ζωή του έβαλε χθες το μεσημέρι ένας 46χρονος δημοτικός αστυνόμος του Δήμου Λαρισαίων πέφτοντας στο κενό από τον 3ο όροφο του αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.

Από την πτώση στην είσοδο του κτιρίου της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίσθηκε σοβαρά αλλά, δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, κατέληξε στις 3.30 το απόγευμα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 46χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν σε άδεια από την εργασία του, αφού πέρυσι είχε κάνει ξανά απόπειρα αυτοκτονίας, πέφτοντας από μπαλκόνι, καταφέρνοντας τότε να κρατηθεί στη ζωή μετά από πολύμηνη νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», λίγο πριν τη 1 χθες το μεσημέρι, ο 46χρονος – όπως συνήθιζε το τελευταίο διάστημα - βρέθηκε μόνος του στη Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, στον 3ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου, προκειμένου να σιτιστεί.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζονται, βγήκε στον εξώστη του κτιρίου και από εκεί βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από την πλευρά της κεντρικής εισόδου του κτιρίου. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μερικές ώρες αργότερα κατάληξε χάνοντας τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass