«Ας θυσιάσουμε την άνοιξη για ένα λυτρωτικό καλοκαίρι»

Μήνυμα Κ. Αγοραστού ενόψει Μεγ. Εβδομάδας

Δημοσίευση: 05 Απρ 2020 18:33

«Η Εβδομάδα της μεγάλης θρησκευτικότητας και της βαθιάς κατάνυξης είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας.

Φέτος χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να δείξουμε για ακόμα μία φορά ότι οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να νικάμε, όταν είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο».
Τονίζει στο νέο μήνυμά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός λαι είναι εντεταγμένο στην εθνική πανστρατιά «μένουμε σπίτι», με αφορμή και τη Μεγάλη Εβδομάδα που πλησιάζει. Αναλυτικότερα η δήλωση Κ. Αγοραστού: «Η Εβδομάδα των Παθών, φέτος, υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί σε οικογενειακό και εθνικό βίωμα, αν δεν μείνουμε συνεπείς στην τήρηση των μέτρων που συγκινητικά η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, με υπευθυνότητα, πειθαρχία, υπομονή εφαρμόζει αγόγγυστα. Η Εβδομάδα της μεγάλης θρησκευτικότητας και της βαθιάς κατάνυξης, είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας: Αφενός για να τη βιώσουμε χριστιανικά και αφετέρου για να χαρούμε την άνοιξη και το φως της ηλιόλουστης πατρίδας μας. Δεν πρέπει να ενδώσουμε σε αυτές τις προκλήσεις. Φέτος χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να δείξουμε για ακόμα μία φορά ότι οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να νικάμε όταν είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο. Προ πάντων η ανθρώπινη ζωή και η δημόσια υγεία. Καμία άσκοπη μετακίνηση που θέτει σε κίνδυνο το θετικό αποτέλεσμα που έχουμε κατακτήσει. Ας μην διαταράξουμε την εύθραυστη ισορροπία διαχείρισης της κρίσης σε κάθε Περιφέρεια. Ας θυσιάσουμε αυτήν την άνοιξη για να περάσουμε ένα λυτρωτικό καλοκαίρι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass