Μέρα – μεσημέρι έκλεψαν λάστιχα ποτίσματος

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2020 15:15

Δεκατέσσερις συνολικά κουλούρες λάστιχου ποτίσματος έκλεψαν προχθές, μέρα – μεσημέρι, δύο Ρομά κάτοικοι Λάρισας. Οι δύο νεαροί κλέφτες, 20 και 24 ετών, στο φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν μετέφεραν τα λάστιχα τα οποία είχαν κλέψει νωρίτερα από χωράφι 53χρονου αγρότη από τον Πλατύκαμπο.

Χθες οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας όπου έλαβαν διήμερη προθεσμία, ενώ παράλληλα δεσμεύθηκαν ότι θα αποκαταστήσουν τη ζημιά που υπέστη ο αγρότης.

Οι δύο Ρομά επέβαιναν σε φορτηγό αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου όταν στις 4.30 το μεσημέρι ελέγχθηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Λάρισας, στη διασταύρωση της Χάλκης.

Για να διαπιστωθεί ότι στο φορτηγό τους μετέφεραν 14 «κουλούρες» λάστιχου ποτίσματος, μεγάλου μήκους. Όπως προέκυψε από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, οι δύο δράστες νωρίτερα είχαν κλέψει τα λάστιχα από το χωράφι 53χρονου αγρότη από τον Πλατύκαμπο. Τα λάστιχα ποτίσματος κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον αγρότη, ενώ οι δύο συλληφθέντες, χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας όπου έλαβαν ολιγοήμερη αναβολή προκειμένου να εκδικασθεί η υπόθεσή τους, ενώ στο μεσοδιάστημα δεσμεύθηκαν να αποκαταστήσουν τη ζημιά που προκάλεσαν στον αγρότη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass