Νέες υπηρεσίες από το «Βοήθεια στο Σπίτι»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2020 15:26

Συνάντηση με τους συντονιστές του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε στο Δημαρχείο Ελασσόνας ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας, παρουσία της αντιπροέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) κ. Έλ. Ταζέ.

Οι συντονιστές του προγράμματος ενημέρωσαν τον δήμαρχο Ελασσόνας για τις υπηρεσίες που παρέχονται στους ωφελούμενους, σε ηλικιωμένους και ανθρώπους που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως συμβουλευτική και συναισθηματική στήριξη, πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη, νοσηλευτική μέριμνα, οικογενειακή – οικιακή φροντίδα κ.ά.

Η αντιπρόεδρος του Οργανισμού τόνισε πως, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» προσφέρει νέες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν: Υπηρεσία διανομής συσσιτίου σε καθημερινή βάση - Παράδοση τροφίμων μετά από τηλεφωνική παραγγελία - Εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής/σταθερής τηλεφωνίας κ.λπ., παραλαβή αιτήσεων και παράδοση πιστοποιητικών.

Ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στο προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» όσο και στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και καταβάλλουν καθημερινά όλες τους τις δυνάμεις, ώστε οι πολίτες και δη οι ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας να έχουν τη φροντίδα και τη στήριξή μας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κανείς δεν πρέπει να μείνει αβοήθητος».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass