ΙΧ ανατράπηκε στην Καρδίτσης και σύρθηκε στο πεζοδρόμιο

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΕΖΟΙ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2020 15:00

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 χθες το μεσημέρι στην οδό Καρδίτσης με επιβατικό αυτοκίνητο να εκτρέπεται από την πορεία του, να περνά στο αντίθετο ρεύμα, να προσκρούει σε εικονοστάσι, να ανατρέπεται και με ταχύτητα να σέρνεται ανάποδα για αρκετά μέτρα σε πεζοδρόμιο μπροστά από αρτοποιείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε σώος και αβλαβής με κάποιες αμυχές, ενώ, ευτυχώς για όλους, την ώρα του ατυχήματος δεν περνούσαν πολίτες από το πεζοδρόμιο με δεδομένο επίσης ότι το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά σε αρτοποιείο.

Το επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος Λαρισαίος, κινούνταν με κατεύθυνση προς το Γηροκομείο, όταν επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε Λαρισαία.

Το ατύχημα σημειώθηκε λοιπόν όταν - κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας – το προπορευόμενο επιβατικό επιχείρησε να στρίψει αριστερά την ώρα που επιχείρησε να το προσπεράσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, με τα δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται τελικά.

Το επιβατικό του νεαρού Λαρισαίου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε εικονοστάσι αρχικά και σε κολόνα φωτισμού στη συνέχεια. Με αποτέλεσμα να ανακοπεί η πορεία του – σύμφωνα με μαρτυρίες - αλλά να ανατραπεί ωστόσο και ανάποδα όπως ήταν σύρθηκε στη συνέχεια για αρκετά μέτρα πάνω σε πεζοδρόμιο. Για να ακινητοποιηθεί τελικά προσκρούοντας ξανά σε κολόνα φωτισμού. Ο 23χρονος τραυματίσθηκε ευτυχώς επιφανειακά και μάλιστα εξήλθε μόνος του από το αυτοκίνητο προτού τον συνδράμουν προστρέξαντες πολίτες. Το ευτύχημα ωστόσο ήταν πως την ώρα που το ΙΧ σερνόταν στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το αρτοποιείο δεν περνούσε κάποιος πεζός. Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass