«Από φταίχτης, τιμητής ο Μητσοτάκης;»

Ο ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ «ΚΟΥΠΟΝΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2020 15:40

«Το σκάνδαλο με την κωμικοτραγική προσπάθεια της κυβέρνησης να μοιράσει ψίχουλα σε επιστημονικούς κλάδους, δίνοντας το «φιλέτο» σε λίγους και πιθανόν ημετέρους, έρχεται να καταρρίψει τον μύθο του «άριστου» και «αδιάφθορου» πρωθυπουργού». Τα παραπάνω σημειώνει σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός προσθέτει επίσης πως «δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, η υπόθεση αποπνέει δυσωδία από παντού. Γιατί άραγε η κυβέρνηση είπε ψέματα πως τα χρήματα του ΕΣΠΑ δε μπορούν να διατεθούν απευθείας στους επιστήμονες και γιατί μόνον 600 ευρώ και όχι 800 ευρώ όπως οι υπόλοιποι;

Αφήνω τέλος, στην κρίση των πολιτών, την «ηθική ποιότητα» ενός πρωθυπουργού χώρας, που μόλις έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής, έσπευσε να εμφανιστεί ως τιμητής της διαφάνειας, αντί να ζητήσει συγγνώμη ως ο αποκλειστικά υπεύθυνος και ως εκείνος που άναψε το πράσινο φως γι’ αυτήν την ντροπιαστική ιστορία σε βάρος ενός μεγάλου μέρους της επιστημονικής κοινότητας της χώρας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass