ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Φεστιβάλ της ΚΝΕ με φόντο τις εκλογές

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2015 18:30

Με πολιτικό φόντο τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται φέτος το 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα, με εκδηλώσεις που θα γίνουν την 11η Σεπτεμβρίου στην κοίτη του Πηνειού και κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα.

Στο πολιτικό μήνυμα της φετινής διοργάνωσης, που θα ολοκληρωθεί σε μια ημέρα, αναφέρθηκε χθες το μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ Θανάσης Μπιζαϊντές, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, πλαισιωμένος από τα στελέχη της ΚΝΕ Χρύσα Αναγνώστου και Αγγέλα Τσιάτσιου.

Για να τονίσει πως «ο λαός μας δεν πρέπει να επιστρέψει στη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, να μην εγκλωβιστεί στο Ποτάμι, με την ελπίδα μιας καλύτερης διαχείρισης της συμφωνίας, μιας δήθεν πιο έγκαιρης και σταθερής πορείας προς την οικονομική ανάκαμψη, όπως υπόσχονται, σκορπίζοντας νέες ψεύτικες προσδοκίες.

Να μην υποκύψει σε νέα διλήμματα και παγίδες. Πριν τρία χρόνια ανακάλυψε τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα βλέπει θετικά ως ανάχωμα τον ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, τη Λαϊκή Ενότητα. Ο κούφιος ψευτοεπαναστατισμός, οι ψεύτικες προεκλογικές δηλώσεις, "ρήξη εδώ και τώρα", είναι το δόλωμα. Αλήθεια, η 7μηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία είχαν πιάσει στασίδια όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της "Αριστερής Πλατφόρμας", ήταν τελικά μνημονιακή ή αντιμνημονιακή;

Με αντίστοιχο κριτήριο πρέπει να κρίνουν οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία το ναζιστικό-εγκληματικό μόρφωμα της ΧΑ. Στηρίζει τη μήτρα των μνημονίων, το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα και ιδιαίτερα το εφοπλιστικό κεφάλαιο και μάλιστα την πιο ωμή μορφή, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του μπράβου του κεφαλαίου, του προκεχωρημένου φυλακίου του αντικομμουνισμού.

Το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους και λέει ότι υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει εναλλακτική λύση, διέξοδος προς όφελος του λαού. Μπορούμε να φέρουμε πιο κοντά τη λαϊκή νίκη. Ένα βήμα σ’ αυτή την προσπάθεια είναι στην επικείμενη εκλογική μάχη να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ. Γιατί είπε την αλήθεια, προειδοποίησε για την πορεία των εξελίξεων, προέβλεψε την κατάληξη μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο ομιλητής απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στην προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Γ.Γ. Δημ. Κουτσούμπα στο χώρο του Φεστιβάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει τα εξής: Στις 8 το βράδυ συναυλία με το μαθητικό συγκρότημα Strength of Deniel. Στις 8.30 συναυλία με τους ΕΔΕΜ, στις 9.30 κεντρική ομιλία με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 10.30 το βράδυ με παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Κώστα Κωστούλη και τους Φώτη Παπανικολάου, Γιάννη Σωτήρη, Πατούλια Δημήτρη και άλλους μουσικούς.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass