«Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις της περιοχής μας»

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η «ΟΡΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2020 15:37

«Να επιλέγουμε προϊόντα του τόπου μας και να στηρίξουμε με αυτόν τον τρόπο τις επιχειρήσεις και την απασχόληση στην περιοχή μας» προτείνει η δημοτική παράταξη «Ορμή Ανανέωσης» και ο επικεφαλής της Νίκος Γαμβρούλας, με αφορμή την

επαναλειτουργία ακόμα περισσότερων καταστημάτων στην πόλη μας από τις 11 Μαΐου. Σημειώνει ότι «Είναι επιτακτική ανάγκη να στηρίξουμε την κοινωνία μας και τον τόπο μας. Η οικονομική επιβίωση των επιχειρήσεων, η βελτίωση της ανταγωνιστικής τους θέσης και εν τέλει η διατήρηση (και γιατί όχι και η αύξηση) των θέσεων εργασίας θα λειτουργήσουν προς όφελος όλης της κοινωνίας μας.
Παράλληλα, είναι αναγκαίο να στηρίξουμε τον τομέα εκείνον στον οποίο η περιοχή μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα και δεν είναι άλλος από τον αγροδιατροφικό τομέα. Η στήριξη της παραγωγικής δραστηριότητας και η παροχή κινήτρων ιδιαίτερα στους νέους μας για την ενασχόλησή τους με τη γη, είναι πολιτικές που οφείλουμε όλοι να αναδείξουμε και να διεκδικήσουμε. Σε αυτήν τη δοκιμασία χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass