Τρόφιμα σε 319 οικογένειες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2020 14:59

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στους δικαιούχους του Δήμου Φαρσάλων.


Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν τα εξής προϊόντα: δημητριακά, αλεύρι, μαρμελάδα, ρύζι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, κριθαράκι, μέλι, ντοματοπολτός, πραλίνα φουντουκιού, σαπούνι πλάκα, φακές, φασόλια, φρυγανιές.
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ έγινε κατ’ οίκον από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 έως και την Τρίτη 5 Μαΐου 2020. Ωφελούμενοι ήταν 319 οικογένειες, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.
Ο Δήμος Φαρσάλων είναι εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», στο πλαίσιο των Αποκεντρωμένων προμηθειών. Υπεύθυνος διανομής προγράμματος ΤΕΒΑ: Μπαλατσός Κων/νος – δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. Δήμου Φαρσάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass