Συντονίζουν δράσεις Πυροσβεστική και εθελοντές

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2020 15:41

Στον συντονισμό δράσεων αλλά της συνεργασίας μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και εθελοντικών οργανώσεων του νομού, σύμφωνα με το Σχέδιο Δασών της νέας αντιπυρικής περιόδου, αφορούσε συνάντηση στελεχών της Πυροσβεστικής με

τους επικεφαλής των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας στην αίθουσα της διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, στη Λάρισα.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δράσεις που θα αναλάβουν οι εθελοντές και τα μέσα που θα χρησιμοποιούν καθώς επίσης και θέματα συνεργασίας, επικοινωνίας και άμεσης ενημέρωσης. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία των αντιπυράρχων διοικητών, του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, Λάμπρου Κίτσιου και του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, Ολυμπίας Τσακνάκη, παρουσία του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, πυράρχου Ζήση Μπρούζα. Οι εθελοντικές ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι, ΕΠΟΜΕΑ, ΕΟΔΥΑ, ΕΟΔ, Κυνηγετικοί Σύλλογοι Λάρισας και Ελασσόνας, Ραδιοερασιτέχνες, Αερολέσχη Λάρισας, ΛΕΦΕΔ, Ερυθρός Σταυρός, Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass