Ραγδαία ανάπτυξη του φυσικού αερίου στον Δήμο Φαρσάλων

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 33%

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2020 19:27

Στην εντυπωσιακή πορεία της ανάπτυξης της αγοράς φυσικού αερίου στον Δήμο Φαρσάλων, με δείκτη διείσδυσης που ξεπερνά το 33% του πληθυσμού, αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, σε συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Φαρσάλων, κ. Ιορδάνη (Μάκη) Εσκίογλου, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τη διευθύντρια Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία, κα Ευθυμία Καλογήρου.


Στο πλαίσιο αυτής, συζητήθηκε το ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον των πολιτών για τη σύνδεση με το φυσικό αέριο. Ο γενικός διευθυντής ενημέρωσε τους παρευρεθέντες για τις μελλοντικές επενδύσεις, που θα ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του δικτύου, με αποτέλεσμα τον διπλασιασμό του δείκτη διείσδυσης φυσικού αερίου στην περιοχή, ο οποίος θα ξεπεράσει το 60% μέχρι το 2024. Υπογράμμισε ότι η επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και η απρόσκοπτη λειτουργία της σε κάθε συγκυρία εγγυώνται την τήρηση των δεσμεύσεών της εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων.
Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η επέκταση του δικτύου στην περιοχή Αγ. Γεωργίου, όπου θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο το 2ο Δημοτικό Σχολείο. Επισημαίνεται ότι η ανάπτυξη του δικτύου με όλες τις επεκτάσεις του αξιολογείται σύμφωνα με το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και τις αιτήσεις των υποψήφιων καταναλωτών.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος, κ. Εσκίογλου εξήρε την άριστη συνεργασία μεταξύ της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και της δημοτικής αρχής και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη διείσδυση του φυσικού αερίου. Η διεύρυνση της χρήσης του δίνει ώθηση ανάπτυξης στην τοπική κοινωνία συμβάλλοντας στην ευημερία του τόπου και στη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών. Τόσο ο δήμαρχος όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξη της τοπικής αρχής στην υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass