Οι φωτογράφοι στον Μητροπολίτη

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2020 17:55
Ο Σεβασμιότατος με τον πρόεδρο του Σωματείου  Φωτογράφων κ. Δημ. Γκουσγκούνη, τον γραμματέα  κ. Τηλ. Γιόγλαρη και το μέλος κ. Αικ. Λιάπτσιου Ο Σεβασμιότατος με τον πρόεδρο του Σωματείου Φωτογράφων κ. Δημ. Γκουσγκούνη, τον γραμματέα κ. Τηλ. Γιόγλαρη και το μέλος κ. Αικ. Λιάπτσιου

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Φωτογράφων Λάρισας που επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη.

Η υποδοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου, που επεφύλαξε ο Μητροπολίτης προς το διοικητικό συμβούλιο των φωτογράφων ήταν εγκάρδια, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει το έργο τους. Ο Σεβασμιότατος διαβεβαίωσε το διοικητικό συμβούλιο ότι τα μυστήρια θα γίνονται κανονικά Σάββατο και Κυριακή πρωί και απόγευμα, ενώ για τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου έδωσε τη συγκατάθεσή του για περιορισμένο αριθμό μυστηρίων σε περιπτώσεις ανάγκης. Όσον αφορά στις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, ο Μητροπολίτης τόνισε ότι μπορούν να γίνονται μυστήρια κανονικά εκτός από τις Παρασκευές. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά η μόνη Παρασκευή στην οποία επιτρέπονται μυστήρια είναι η Παρασκευή μετά την Πεντηκοστή, (12 Ιουνίου) και οι δύο Παρασκευές αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Επίσης ξεκαθάρισε ότι στις εκκλησίες επιτρέπεται ένα άτομο σε κάθε 10 τετραγωνικά μέτρα, ενώ δεν επιτρέπεται να τελούνται μυστήρια έξω από τους ναούς (στον προαύλιο χώρο). «Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας και η πόρτα μου θα είναι για σας πάντα ανοιχτή» τόνισε ο Σεβασμιότατος στη διάρκεια της συνάντησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass