Πρόστιμα σε ρυπαίνοντες...

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2020 20:52

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Με ανακοίνωση που ως τίτλο της έχει «Η ποιότητα ζωής κι ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι υπόθεση ΟΛΩΝ!!!» και την οποία υπογράφει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νίκος Ντάγκας, η δημοτική αρχή Αγιάς καλεί

τους επισκέπτες της παραλιακής ζώνης κι αυτούς που διαμένουν μόνιμα ή περιστασιακά στα εξοχικά τους, να αναλάβουν τις προσωπικές τους κοινωνικές ευθύνες στο θέμα της καθαριότητας στους περιβάλλοντες χώρους. Επισημαίνει δε το γεγονός πως αντίθετα με τη φιλοσοφία της, επέβαλλε πρόστιμα το περασμένο τριήμερο σε πολίτες οι οποίοι βρέθηκαν να ρυπαίνουν το περιβάλλον.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Δήμος Αγιάς, εν μέσω κορονοϊού, πριν και μετά από ένα ζεστό τριήμερο και ανεπανάληπτο όγκο επισκεπτών στα παράλια, έδρασε με το ανθρώπινο δυναμικό, με τον λιγοστό μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει για μια τεράστια περιοχή, με αυξημένα δρομολόγια απορριμματοφόρων για αποκομιδή, με την ύπαρξη επόπτη καθαριότητας στην παραλιακή ζώνη και ολοκλήρωσε τη διαδικασία αποκατάστασης και καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων.
Μια προσπάθεια που έγινε και με την υποστήριξη των επαγγελματιών, οι οποίοι αγωνιωδώς πασχίζουν κάτω από αντίξοες κι αβέβαιες συνθήκες να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για μια καθαρή, όμορφη και πολιτισμένη εικόνα για όλους εμάς.
Ξέρουμε πως με τη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας και να δώσουμε την ομορφιά που όλοι μας έχουμε ανάγκη!  
Δυστυχώς, όμως, για τις όποιες μεμονωμένες κακές πρακτικές που υπήρξαν, αναγκαστικά ο Δήμος, πέρα κι έξω από τη λογική και τη φιλοσοφία του, αναγκάστηκε να βεβαιώσει πρόστιμα για να διασφαλίσει τις αναγκαίες υγειονομικές συνθήκες, αλλά κι ένα περιβάλλον που όλοι αποζητούμε. Γι’ αυτό, σας παρακαλούμε θερμά, στους κάδους να εναποτίθενται μόνο τα οικιακά απορρίμματα κι όχι υλικά οικοδομών, έπιπλα, γκαζόν, κλαδιά, στρώματα κι άλλα. Για την όποια υποστήριξη ή ενημέρωση χρειαστείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 24940-24510511 στην Υπηρεσία Καθαριότητας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass