Χρηματοδότηση από το Υπ. Πολιτισμού για τη διάσωση του Πύργου Χαροκόπου

ΖΗΤΑ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2020 17:40

Η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» Λάρισας ανακοινώνει ότι τάσσεται υπέρ της διάσωσης του Πύργου Χαροκόπου και της αξιοποίησής του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και σημειώνει ότι: «Αυτό πρέπει να γίνει μόνο μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού».

Επίσης αναφέρει πως: «Το θέμα μπήκε και στην ημερήσια διάταξη του πρόσφατου συμβουλίου της κοινότητας Γιάννουλης ως πιθανότητα εξαγοράς από τον Δήμο, ενώ είναι γνωστό ότι και στο παρελθόν αρμόδιοι αντιδήμαρχοι έχουν διερευνήσει αυτή την πιθανότητα. Το αντίτιμο όμως (ακούγονται τα ποσά των 3,8 εκατ. και των 2 εκατ. ευρώ) θεωρείται υπέρογκο για τα δεδομένα του Δήμου Λαρισαίων. Ενώ είναι επίσης γνωστό ότι η κρατική χρηματοδότηση πρoς τους Δήμους (ΚΑΠ) μειώνεται συνεχώς, σε σημείο που μετά βίας καλύπτει τις μισθολογικές τους ανάγκες, με ευθύνη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ). Πολιτική με την οποία ευθυγραμμίζεται τόσο η δημοτική αρχή Καλογιάννη, που στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, όσο και η παράταξη της κ. Καραλαριώτου, που στηρίζεται από τη ΝΔ, και οι λοιπές παρατάξεις -πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης- στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, ως γνήσιοι θιασώτες της «ανταποδοτικότητας» και της οικονομικής αυτοτέλειας των Δήμων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass