Αποχώρησε η Ειρήνη Ζαβρίδου από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου»

Μετά από 13 χρόνια συνεργασίας

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2020 15:05

Σε μια ζεστή και συγκινητική γιορτή, προχθές το μεσημέρι, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ευχήθηκε

καλή συνέχεια στη διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Ειρήνη Ζαβρίδου, η οποία αποχωρεί από την εταιρεία μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας.
O γενικός διευθυντής της εταιρείας, Δημήτρης Γκατσώνης εξήρε το έργο της κ. Ζαβρίδου και της προσέφερε λουλούδια καθώς και ένα άλμπουμ φωτογραφιών με εικόνες από προσωπικές στιγμές αλλά και δράσεις της κ. Ζαβρίδου στον αυτοκινητόδρομο. Η κα Ζαβρίδου συνδέθηκε με την εξωτερική εικόνα της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου». Άμεση και δυναμική η κ. Ζαβρίδου διοργάνωσε όλες τις εταιρικές εκδηλώσεις, εκπροσώπησε την εταιρεία σε όλα τα σημαντικά γεγονότα – θετικά και αρνητικά - και έθεσε τη βάση για το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Μέσα από μια πληθώρα δράσεων, το πρόγραμμα αυτό στηρίζει ουσιαστικά, με χορηγίες ή με εξοπλισμό τον πολιτισμό καθώς και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδας στις περιφέρειες και στους δήμους από όπου διέρχεται ο «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».
Συχνή παρουσία στα ΜΜΕ από όταν ανέλαβε την ενημέρωσή μας για τη διακοπή της κυκλοφορίας στα Τέμπη και τη μετέπειτα αποκατάσταση της κίνησης, η κ. Ζαβρίδου διατήρησε την αμεσότητα στην επικοινωνία και σε άλλες στιγμές επιτυχίας της εταιρείας -τη διάνοιξη της σήραγγας των Τεμπών, την απόδοση του νέου τμήματος του αυτοκινητόδρομου, τα δέκα χρόνια της εταιρείας κ.α.- αλλά και δυσκολίας, όπως το κίνημα «Δεν Πληρώνω», ατυχήματα, καθυστερήσεις και δύσκολες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Για το χαρακτηριστικό της αυτό, για τις επιτυχίες της και για το έργο της μίλησαν μέλη της Διοίκησης στη Λάρισας και του Διοικητικού Συμβουλίου.
Από σήμερα η κ. Ζαβρίδου διευρύνει τις συνεργασίες της στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα μέσω της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων που διατηρεί, της THINQ PR, και εκτός από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» -για την οποία παραμένει ως εξωτερικός συνεργάτης στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και των εταιρικών εκδηλώσεων- πλέον εκπροσωπεί μια σειρά άλλων εταιρειών στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία τους.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass