«Απώλεια» αντιδημάρχου για τον Δήμο Τυρνάβου

Ο ΧΡ. ΜΑΜΜΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2020 20:05

Εξελίξεις χθες στη δημοτική παράταξη του δημάρχου Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα με την παραίτηση του αντιδημάρχου, αρμόδιου του Πρωτογενή Τομέα κ. Χρήστου Μάμμου. Με δήλωσή του ο κ. Μάμμος παραιτείται από τη θέση του, αλλά παράλληλα δηλώνει ότι αποχωρεί και από την παράταξη του δημάρχου κ. Ι. Κόκουρα « Νέα Δημοτική Κίνηση», παραμένοντας ωστόσο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.


Η παραίτηση του κ. Μάμμου δεν ήρθε ξαφνικά. Οι σχέσεις του προερχόμενου από τον Αμπελώνα αντιδημάρχου με τη δημοτική αρχή με την οποία εξελέγη, το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και οι καλύτερες. Ένα από τα ζητήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, του κ. Μάμμου ήταν το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντιδήμαρχος Αμπελώνα, όπως στις προηγούμενες δημοτικές αρχές. Ένα άλλο ζήτημα είναι η προσπάθεια, έστω και καθυστερημένα για ανεξαρτητοποίηση του Αμπελώνα από τον Δήμο Τυρνάβου και την επανασύσταση «Δήμου Αμπελώνα».
Στην επιστολή του προς τον δήμαρχο και το προεδρείο του Δ.Σ. ο κ. Χρήστος Μάμμος σημειώνει:
«Με την παρούσα επιστολή μου σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση του αντιδημάρχου του Δήμου Τυρνάβου.
Λόγοι πέραν των δυνατοτήτων μου καθιστούν αδύνατο να υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του αντιδημάρχου, τουλάχιστον με τις προϋποθέσεις που θεωρώ απαραίτητες να ισχύουν για να υπάρχει πλήρης, αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση στα προβλήματα των συνδημοτών μου.
Τέλος με την παρούσα επιστολή γνωστοποιώ και στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου ότι αποχωρώ από τη «Νέα Δημοτική Κίνηση» και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass