Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2020 16:48

Παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΙΟ


Την Πέμπτη, 11 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα τελέσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις.


Η Ιερά Παράκληση αποτελεί πνευματική προσπάθεια συμπαράστασης της Ιεράς Μητροπόλεως προς όλους τους υποψηφίους και τις οικογένειές τους.

 

Οι Τρίτεκνοι Φαρσάλων
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου, ότι λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού (COVID -19), η εκλογική διαδικασία ανάδειξης των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και η ανάδειξη των νέων αντιπροσώπων του Συλλόγου στην ΟΠΟΤΤΕ, που επρόκειτο να διεξαχθούν τον μήνα Ιούνιο, αναβάλλονται. Έτσι λοιπόν παρατείνεται μέχρι 31.8.2020 η διάρκεια της αναστολής των ανωτέρω καταστατικών διαδικασιών και συνεπώς και η θητεία του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Παράκληση στον Αγιο Λουκά τον ιατρό

Σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα θα ψαλεί στον Άγιο Αχίλλιο η παράκληση στον Αγιο Λουκά τον ιατρό και θα τίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο του χαριτόβρυτου λειψάνου του που φυλάσσεται στον Ναό.

 

Ανοιχτά τα γραφεία της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνών

Ανοιχτά θα είναι από σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου και κάθε Τρίτη τα γραφεία της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., για τα μέλη της, αλλά και για όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το ενδιαφέρον αυτό χόμπι.
Οι συναντήσεις θα γίνονται με γνώμονα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όπως έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή ένα άτομο ανά 10 τ.μ., μόνιμα αεριζόμενοι χώροι, χρήση απολυμαντικών, αντισηπτικών κ.λπ.
Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων, η Ένωση δεν σταμάτησε να παρέχει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα στα εγγεγραμμένα μέλη της, τα οποία θα δώσουν πολύ σύντομα εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου ραδιοερασιτέχνη. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν όπως κάθε Πέμπτη 19:00 έως 21:00, στα γραφεία της Ένωσης πλέον.

 

Κυκλοφορεί το «Λευκό Ταξί»

Το «Λευκό Ταξί» έχει ξεκινήσει το πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα δρομολογίων του, σύμφωνα με τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.) και ανακοινώνει ότι:
«Είναι διαθέσιμο κατόπιν ραντεβού για τη μεταφορά όσων μελών του συλλόγου (ατόμων σε αναπηρικά αμαξίδια, ατόμων με προβλήματα όρασης και παιδιών με αναπηρία μαζί με τους συνοδούς τους) το επιθυμούν.
Οι μετακινήσεις του «Λευκού Ταξί» θα είναι μέσα στα όρια του Δήμου Λαρισαίων. Πληροφορίες για ραντεβού στα τηλέφωνα: του γραφείου μας 2410-287.209 στο κινητό 6977-463.411 και στο κινητό 6980-986.587 (what’s up)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass