Τα κακά τους χάλια έχουν αγροτικοί δρόμοι στη Γιάννουλη

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ Ι. ΔΑΒΛΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΛΕΩΝΙΔΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2020 18:28 | Τελευταία ενημέρωση: 06 Ιουν 2020 18:44

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής της Γιάννουλης με την «κακή κατάσταση», όπως σημειώνουν στην οποία βρίσκονται οι αγροτικοί δρόμοι, ζητώντας από τον Δήμο Λαρισαίων και την αρμόδια Αντιδημαρχία να δώσουν λύση.

Παρέμβαση για το ζήτημα κάνει στην «Ε» ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιάννουλης κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο οποίος με δήλωσή του καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων να αναλάβουν έστω και τώρα πρωτοβουλίες και να στείλουν μηχανήματα για την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων στην ευρύτερη περιοχή, όπου υπάρχουν εμπόδια, ώστε οι αγρότες να μπορούν χωρίς προβλήματα να πάνε στα χωράφια τους για τις καλλιεργητικές εργασίες ή να μεταφέρουν τα αγροτικά προϊόντα.
Ο κ. Λεωνιδάκης σημειώνει ακόμα ότι στο σύνολο του Δήμου Λαρισαίων η Κοινότητα Γιάννουλης είναι η μόνη που έχει μεγάλες εκτάσεις με δενδρώδεις καλλιέργειες όπου οι αγροτικές εργασίες είναι σε καθημερινή βάση.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός και οι αγρότες της Γιάννουλης όλα τα χρόνια στήριξαν τις εκάστοτε δημοτικές αρχές του Δήμου Λαρισαίων έμπρακτα και με παραχώρηση χώρου για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ενώ πρόσφατα παραχωρήθηκαν και τέσσαρα αγροτικά μηχανήματα για τον καθαρισμό από χόρτα δημοτικών εκτάσεων.
Τέλος, ο κ. Λεωνιδάκης σημειώνει: «Η τελευταία σοβαρή προσπάθεια για την αγροτική οδοποιία που έγινε είναι από τον Δήμο Λαρισαίων επί Αντιδημαρχίας Δέσποινας Αράπκουλε».
Στο ίδιο μήκος κύματος και η παρέμβαση του προέδρου της Κοινότητας Γιάννουλης κ. Ιωάννη Δαβλέρη, ο οποίος ανέφερε ότι είναι απαραίτητη η αποκατάσταση και συντήρηση αγροτικής οδοποιίας. Επίσης ζήτησε και προφορικά, η τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων να έρθει σε επικοινωνία με τον ίδιο ο οποίος γνωρίζει την όλη κατάσταση.
Σε δύο συνεδριάσεις το Κοινοτικό Συμβούλιο Γιάννουλης στις 26 Φεβρουαρίου και στις 18 Μαΐου 2020 αποφάσισε ομόφωνα υπέρ των εισηγήσεων για το θέμα, του κ. Δαβλέρη.
Στις αποφάσεις αναφέρεται επίσης ότι πρέπει επειγόντως να ξεκινήσει η συντήρηση και αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων, διότι προκαλεί δυσχέρειες στους κατοίκους της Γιάννουλης, οι οποίοι καθημερινά μετακινούνται στις περιουσίες τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass