Συνάντηση Κόκουρα - Αντωνόπουλου

Τον δήμαρχο Τυρνάβου επισκέφθηκε ο νέος διευθυντής του Κ.Υ.Τ.

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2020 17:45

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ενας από τους πλέον αξιόλογους και αγαπημένους ιατρούς στην ευρύτερη περιοχή Τυρνάβου, αλλά και ευρύτερα, ο κ. Γιάννης Αντωνόπουλος ανέλαβε διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου στη θέση της επίσης άξιας ιατρού με μεγάλη προσφορά στην υγεία κ. Αναστασίας Νικιτίδου.


Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου ο κ. Αντωνόπουλος επισκέφθηκε τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Κόκουρα με τον οποίο είχαν μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για ιατρικά θέματα αλλά και ευρύτερα για τον συντονισµό της επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου.
Ο κ. Κόκουρας συνεχάρη τον νέο διευθυντή, δηλώνοντας πως προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία και κυρίως τόνισε πως η δημοτική αρχή θα συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να διασφαλιστεί η κατάλληλη παροχή ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας για κάθε δημότη.
Παράλληλα, συζητήθηκαν βασικά ζητήματα όπως η συνέχιση της επιτυχημένης αντιμετώπισης του κορονοϊού, η ανάγκη πλήρους λειτουργίας της βάσης ΕΚΑΒ Τυρνάβου, δηλαδή σε 24ωρη βάση, αλλά και η επαναλειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Βρυοτόπου.
Επιπλέον, ο δήμαρχος Τυρνάβου επανέλαβε πως εφόσον παραστεί έκτακτη ανάγκη, ο Δήμος Τυρνάβου θα σταθεί άμεσα αρωγός, όπως στην πανδημία του κορονοϊού, οπότε και τοποθετήθηκε με επιμέλεια του Δήμου ένα κοντέινερ, ενώ επιπλέον παραδόθηκαν μέσα ατομικής προστασίας για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Απόλυτος και κοινός στόχος, άλλωστε, είναι οι υψηλού επιπέδου παροχές υγείας σε κάθε δημότη.
Η συνάντηση έγινε παρουσία και του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Παιδείας, κ. Χριστόφορου Κατσαρού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass