11 περιπολικά στην Ελληνική Αστυνομία

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2020 15:04

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας χθες παρέλαβε από την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.»

έντεκα νέα υπηρεσιακά οχήματα, κατά τη διάρκεια λιτής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «πρόκειται για πέντε οχήματα, τα παραχωρήθηκαν από την εταιρεία και έχουν ήδη κατανεμηθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, προς κάλυψη αποκλειστικά των αναγκών αστυνόμευσης του οδικού δικτύου εδαφικής αρμοδιότητάς του και έξι οχήματα δωρεά της εταιρείας, τα οποία θα κατανεμηθούν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, προς κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών τους.
Επιπλέον, πέραν των οχημάτων, η εταιρεία δώρισε στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας υλικοτεχνικό εξοπλισμό, και συγκεκριμένα ένα ραντάρ χειρός και μία συσκευή αλκοολομέτρησης.
Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος κ. Αστέριος Μαντζιώκας, παρουσία και του Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας, αστυνομικού διευθυντή κ. Χρήστου Σιμούλη, ευχαρίστησε τον διευθυντή Λειτουργίας κ. Δημήτριο Μανδαλώζη και τον διευθυντή του Τμήματος Συντήρησης κ. Ιωάννη Σαρρή της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για τη δωρεά, η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα, αναφέρθηκαν στην αγαστή συνεργασία της εταιρείας με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, καθώς και τον άψογο συντονισμό τους στην επίλυση των συμβάντων που ανακύπτουν, με κοινό στόχο την ασφαλή μετακίνηση των χρηστών της οδού» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass