Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2020 15:38

Νέος πρόεδρος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Φαρσάλων
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΜΟΣΙΔΗΣ ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου
Κατόπιν αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λάρισας, στα Φάρσαλα, καθορίστηκαν οι νέοι ρόλοι στο Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Επαρχίας Φαρσάλων. Νέος πρόεδρος, με τριετή θητεία,

αναδείχθηκε o Νικόλαος Γκομοσίδης.
Αναλυτικά τα αξιώματα που έλαβαν: Γκομοσίδης Νικόλαος (πρόεδρος), Στράτος Βασίλειος (αντιπρόεδρος), Δεληγιάννης Μιλτιάδης (γραμματέας), Στατήρης Νικόλαος (ταμίας) και μέλη: Αλεξίου Αθανάσιος, Ζαφειρούλης Κων/νος και Κούδας Μιλτιάδης.
Επίσης, από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, είχαν εκλεγεί για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι εξής: Αλεξόπουλος Κων/νος, Χρυσόπουλος Αναστάσιος, Παλούκης Ανδρέας, ενώ αντιπρόσωποι της Π.Ο.Σ.Ο.Α.Ε.Ε.: Αλεξίου Αθανάσιος, Στράτος Βασίλειος, Κούδας Μιλτιάδης.

 

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση Συλλόγου Πολυτέκνων

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων αποφασίστηκε η τακτική γενική συνέλευση να γίνει την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 14:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Ηπείρου 83) στη Λάρισα. Σε περίπτωση μη απαρτίας επαναληπτική θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, ώρα 14:00, και εκ νέου, σε περίπτωση μη απαρτίας, τρίτη συνέλευση την Κυριακή 19 Ιουλίου, ώρα 11:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Λάρισας, (Παπακυριαζή 44). Αντικείμενο της Συνέλευσης είναι ιδίως ο διοικητικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία, ο οικονομικός απολογισμός του λήξαντος έτους και ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους, η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Οικονομική Διαχείριση, καθώς και η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών του ΔΣ, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων στην ΑΣΠΕ.

 

Φωτοβολταϊκός σταθμός στον Νέσσωνα
Στην έγκριση περιβαλλοντικών όρων για κατασκευή και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προχώρησε με απόφασή της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Ο σταθμός ισχύος 9,9 MW προγραμματίζεται για τη θέση «Κραταιά» της Τ.Κ. Νέσσωνος.

 

Αιμοδοσία την Κυριακή στον Πυργετό
Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 28 Ιουνίου, από ώρα 8:30 π.μ. μέχρι 1 μ.μ., σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού, από την Τράπεζα Αίματος Πυργετού.
Οι οργανωτές σε ανακοίνωσή τους συμβουλεύουν τους αιμοδότες τα εξής:
«1. Οι αιμοδότες να έχουν κοιμηθεί 6-7 ώρες.
2. Να μην έχουν καταναλώσει αλκοόλ 8-9 ώρες πριν.
3. Να μην έχουν πάρει φάρμακα (πίεσης, ασπιρίνες κ.λπ.) το βράδυ και το πρωί.
4. Να έχουν πάρει ένα ελαφρύ πρωινό (καφέ, γάλα).
5. Να έχουν περάσει δύο ώρες από ένα πλήρες γεύμα.
6. Να μην καπνίσουν πριν την αιμοδοσία.
7. Αιμοδοτούν υγιείς άντρες και γυναίκες από 18 έως 65 ετών».

 

Οικονομική ενίσχυση σε πυρόπληκτο κτηνοτρόφο
Στο πλαίσιο της συμπαράστασης του συναδέλφου τους, κτηνοτρόφου Γεώργιου Γκανάτσιου από τη Ροδιά Τυρνάβου, που υπέστη σοβαρή οικονομική ζημία από την πυρκαγιά στο ποιμνιοστάσιό του, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Τυρνάβου καλεί όποιον συνάδελφο ή άλλον που επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά. Προς τούτο μπορεί να τηλεφωνεί με τον παθόντα στο τηλ. 6977-489.219.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass