Προς αναστολή του τέλους επιτηδεύματος σε αγρότες

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΛΛΑ ΜΕ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ-ΒΟΡΙΔΗ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2020 15:02

Την αναστολή του τέλους επιτηδεύματος στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του κανονικού

καθεστώτος ζήτησε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη. Ο Λαρισαίος πολιτικός επισήμανε στα κυβερνητικά στελέχη «το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος του νομού Λάρισας, ιδιαίτερα την παρούσα χρονική στιγμή, που τα καλλιεργητικά έξοδα είναι αυξημένα και ο παραγωγός χρειάζεται ουσιαστική και στοχευμένη στήριξη». Οι κ. Σταϊκούρας και Βορίδης αναγνώρισαν το δίκαιο του αιτήματος, απαντώντας στον κ. Κέλλα ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις και θετικές ανακοινώσεις.

Κατόπιν τούτου, ο Λαρισαίος πολιτικός δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή επισήμανα στους αρμόδιους Υπουργούς την αναγκαιότητα αναστολής ή και οριστικής κατάργησης του τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας. Σε νεότερη τηλεφωνική μου επικοινωνία, ενημερώθηκα με ικανοποίηση ότι επίκειται σχετική ευνοϊκή ρύθμιση. Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού και τηρεί τις προγραμματικές της δεσμεύσεις. Στηρίζουμε την αγροτική παραγωγή και τη γενική επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να συζητήσουμε και να λύσουμε προβλήματα, ανοίγοντας δρόμους ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass