Συνεργασία με Κ.Υ. στη μάχη για τα ναρκωτικά

ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2020 15:10

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), ο Δήμος και το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, με κοινή δράση που πραγματοποιήθηκε έστειλαν το μήνυμα: «Η πρόληψη και η θεραπεία των εξαρτήσεων στηρίζονται στην επαφή, την επικοινωνία, τη σύνδεση πρόσωπο με πρόσωπο, τη σχέση, το μοίρασμα, την αποδοχή.

Αντίθετα, πρακτικές και πολιτικές διαχωρισμού, αποκλεισμού, στιγματισμού και τιμωρίας τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή και σπρώχνουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια βαθύτερα στη χρήση και στο περιθώριο». Με σύνθημα «στάσου πλάι μου» και «οι χρήστες έχουν προβλήματα, δεν είναι το πρόβλημα» στελέχη της δημοτικής αρχής, του Κέντρου Υγείας και εθελοντές διένειμαν ενημερωτικό υλικό στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου και του Αμπελώνα.
Με δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας χαιρέτισε τη συνεργασία του Δήμου με το Κέντρο Υγείας και τη συμμετοχή δημοτών στην εκδήλωση και δήλωσε πως «η δημοτική αρχή θα συνεχίσει σε καθημερινή βάση τη μάχη της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά της μάστιγας που έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για τη νεολαία, καθώς η μάχη αυτή πρέπει να είναι διαχρονική και όχι επετειακή. Σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς φορείς, τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ, ενώ πρόθεσή μας είναι να στηρίξουμε κάθε άλλη δράση, απ’ όπου και αν προέρχεται, η οποία θα έχει ως στόχο την πρόληψη και να στείλει το μήνυμα ότι η ουσία είναι η ζωή και όχι οι ψευδαισθήσεις».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass