«Εφυγε» ο αγροτοσυνδικαλιστής Αλέκος Λαχανάς

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ «ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2020 21:01

Θλίψη στον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας και όχι μόνο προκάλεσε

η είδηση του θανάτου του Αλέκου Λαχανά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από την κόρη του, πιθανότατα από παθολογικά αίτια χθες το απόγευμα στη Γαλήνη. «Έφυγε όρθιος και αγωνιστής» ήταν τα λόγια των συναγωνιστών αγροτών, με τους οποίους μέχρι και την τελευταία στιγμή έδινε τη μάχη για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Ήταν από αυτούς που πρωτοστάτησε και έκλεισε το πρόσφατο ραντεβού των αγροτών της Ομοσπονδίας με τον υπουργό Μάκη Βορίδη, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων στα μπλόκα και σε άλλες μορφές διαμαρτυρίας. Ο Αλέκος Λαχανάς διετέλεσε πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Πλατυκάμπου, πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού, δημοτικός σύμβουλος Πλατυκάμπου, ενώ είχε διακριθεί για το πάθος του και τη στεντόρεια φωνή του κι από πολλές ακόμη θέσεις ευθύνης. Έφυγε σε ηλικία 60 ετών, ενώ αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο παιδιάτου.

Η ΕΟΑΣΝΛ
Το Δ.Σ. της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας με βαθιά θλίψη και οδύνη ανακοινώνει τον θάνατο του αντιπροέδρου της και προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Πλατυκάμπου και πρώην προέδρου του ΤΟΕΒ Πηνειού Αλέκου Λαχανά. Ο Αλέκος υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια πρωτοστάτης των αγροτικών κινητοποιήσεων και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για τον πρωτογενή τομέα από όλες τις θέσεις που κατείχε. Η ΕΟΑΣΝΛ θα συνεχίσει να παλεύει εις μνήμην του για αυτά που πίστευε ο φίλος Αλέκος απαραίτητα για τον πρωτογενή τομέα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Αλέκο...      

  Γ.Ρ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass