Απινιδωτές για τα Κέντρα Υγείας του νομού

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2020 15:38

Πέντε απινιδωτές, στους διευθυντές-συντονιστές, των Κέντρων Υγείας Γόννων κ. Μαρία Πετρενίτη-Θεοδώρου, Τυρνάβου κ. Ιωάννη Αντωνόπουλου και Φαρσάλων κ. Γεώργιο Νεχωρίτη για την κάλυψη αναγκών των περιφερειακών ιατρείων αρμοδιότητάς τους,

οι οποίοι αποτελούν δωρεά της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, παρέδωσε χθες ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης. Οι απινιδωτές παραδόθηκαν παρουσία του υποδιοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και υπεύθυνου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Ηλία Τσιαούση.
Η απόκτηση ενός απινιδωτή, συμβάλει αποφασιστικά στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής στον τόπο του συμβάντος, αναβαθμίζοντας ποιοτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του εκάστοτε Κέντρου Υγείας.
Η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για ακόμη μία φορά εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο για την εξόχως ευγενική του χειρονομία τονίζοντας ότι «Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας, η δωρεά αυτή σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης. Εκφράζουμε την ευχή και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass