Η Διεπαγγελματική Οσπρίων συμφωνείται σήμερα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2020 15:02

Συνάντηση για την υπογραφή του Καταστατικού Ίδρυσης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Οσπρίων Ελλάδας θα γίνει σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στο κτίριο της

Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (πλατεία Ρήγα Φεραίου, Κουμουνδούρου και Παπαναστασίου).
Σε επίπεδο νομού Λάρισας το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι Συνεταιρισμοί Οσπρίων Ενιπέας Φαρσάλων και ΘΕΣΤΟ και αρκετοί συνεταιρισμοί από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό η έδρα της Διεπαγγελματικής θα βρίσκεται στην Κοζάνη, ενώ στη Λάρισα θα λειτουργεί κατάστημα της Οργάνωσης. Στις δύο αυτές περιφέρειες παράγεται το 80% της εγχώριας παραγωγής. Τα καλλιεργούμενα στρέμματα οσπρίων πανελλαδικά κυμαίνονται σε 300.000 στρέμματα. Εφόσον ανταποκριθούν στην πρόσκληση και υπογράψουν όλοι όσοι αποδέχτηκαν το αρχικό κείμενο που μοιράστηκε στην Κοζάνη το Καταστατικό, τότε η Διεπαγγελματική θα εκπροσωπεί πάνω από το 60% της ελληνικής παραγωγής οσπρίων.
Τον συντονισμό της σύσκεψης έχει, με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου της Διεπαγγελματικής, ο Λαρισαίος γεωπόνος Ντίνος Μπλιάτσος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass