Αιμοδοσία του ΚΔΑΠ «Πρόσβαση»

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2020 15:08

Στο πλαίσιο του προγράμματος της δομής «Αποκτώ πρόσβαση στον εθελοντισμό», το προσωπικό του ΚΔΑΠ «ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας», πραγματοποίησε την πρώτη του Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του «Κουτλιμπάνειου»

Νοσοκομείου Λάρισας.
Στόχος, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, ήταν «να προσφέρουμε λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, ώστε να στηρίξουμε το σύστημα υγείας και κυρίως να αποκτήσουν πρόσβαση στην υγεία οι συνάνθρωποι μας που το έχουν ανάγκη.
Επιπλέον, θέλουμε να τονίσουμε την επιτακτική ανάγκη της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας, όλων των πολιτών που μπορούνε να δώσουνε αίμα. Ας μην ξεχνάμε πως με μία μονάδα αίματος μπορούμε να σώσουμε τρεις ζωές.
Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας, γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την συνεργασία και την άψογη εξυπηρέτηση. Και από μέρους μας δεσμευόμαστε πως ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του ΚΔΑΠ «ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας» θα είναι συνεπής στα επόμενα ραντεβού του.
Τέλος, καλούμε όλους τους φίλους της δομής μας που μπορούν να γίνουν ή είναι ήδη εθελοντές αιμοδότες, να εκφράσουν το ενδιαφέρον και να ζητήσουν πληροφορίες για την επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass