Εκρυβαν κοκαΐνη στο τραπέζι του σαλονιού και στο ασανσέρ

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ - ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ 3 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2020 21:30

Σε πέντε ακόμη συλλήψεις Λαρισαίων προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης που διενεργούν οι εισαγγελικές αρχές με αφορμή και την υπόθεση των τριών

κιλών ηρωίνης που κατασχέθηκαν προχθές στον Τύρναβο.
Μετά από έρευνα σε σπίτια στη Λάρισα και τη Γιάννουλη, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανδρών και δύο γυναικών κατάσχοντας μεταξύ άλλων κοκαΐνη, ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια. Κοκαϊνη, που σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», δύο συλληφθέντες έκρυβαν σε κρύπτη που είχαν διαμορφώσει στο τραπέζι του σαλονιού και στην οροφή του ανελκυστήρα.
Όπως μεταξύ άλλων σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα.
Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 220,7 γραμμαρίων σε μορφή βράχου, ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 30,9 γραμμαρίων, ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους 15,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα τριμμάτων βουπρενορφίνης, μικροποσότητα κάνναβης και καπνού, 330,5 ναρκωτικά δισκία, 1 ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης, 1 μαχαίρι, 25 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, το συνολικό χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και 12 κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν και τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα» καταλήγει η ανακοίνωση. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ οι άλλοι συλληφθέντες με την υπόθεση της ηρωίνης μετά την απολογία τους χθες στην Ανακρίτρια, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass