Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο Ευάγγελος Κουμπάρος

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2020 15:30

Πέθανε χθες το πρωί, μετά από άνιση και για λίγους μήνες μάχη με τον καρκίνο, ο Ευάγγελος Κουμπάρος, ετών 51 από το Γερακάρι Αγιάς, κάτοικος εν ζωή Μεταξοχωρίου.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς και το άγγελμα του θανάτου προκάλεσε μεγάλη θλίψη και στενοχώρια στην τοπική κοινωνία. Ο μειλίχιος, πράος, ευγενής, καλοσυνάτος χαρακτήρας του τον έκανε να ξεχωρίζει, ενώ πολύ γνωστός ήταν και για την πολύχρονη ενασχόλησή του με τον αθλητισμό. Υπήρξε από το 2005 μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, ενώ συνέχισε ως ιδρυτικό ενεργό μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αγιάς που μετεξελίχθη στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγιάς, πρωτοστατώντας μάλιστα σε πολλές δράσεις του με κορυφαία αυτή της δημιουργίας του Kissavos Marathon Race, μια διοργάνωση που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον εκατοντάδων δρομέων από όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος, παθιασμένος με την άθληση, τη φύση και τις διαδρομές στα βουνά, συμμετείχε για δύο σχεδόν δεκαετίες σε αμέτρητους αγώνες, καταφέρνοντας, πέρα από τη συμμετοχή, που πάντα γι’ αυτόν ήταν το ζητούμενο, ακόμη κι εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις. Επίσης, για χρόνια ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο παίζοντας στις ομάδες της Ανάβρας, του Γερακαρίου και του Δωτιέα, διαγράφοντας μια όμορφη πορεία που μόνο φίλους δημιούργησε μέσα από αυτή κάνοντας συμπαίκτες κι αντιπάλους να τον θυμούνται ως το καλό, ήρεμο και γελαστό παιδί.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς δημοσιοποίησε ψήφισμα εκφράζοντας, από τη μία, την οδύνη των μελών για τον τόσο πρόωρο αυτόν θάνατο και, από την άλλη, τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο. «Δωτιέας» Αγιάς εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, χαρακτηρίζοντας την απώλεια ως μεγάλη και σημειώνοντας την ελπίδα η αγάπη του για τον αθλητισμό και τον Δωτιέα να αποτελέσει οδηγό για τις νεότερες γενιές.
Ο Ευάγγελος Κουμπάρος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα και τα λατρεμένα του ανήλικα αγόρια, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο. Επίσης, τον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή, τη μητέρα του Βασιλική, όπως και τα αδέλφια του με τις οικογένειές τους που ανέκαθεν υπήρξαν στήριγμα γι’ αυτόν και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο της πάλης του με την ασθένεια.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα Παρασκευή, στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Γερακαρίου. Η σορός θα βρίσκεται εκεί από τις 9 π.μ.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass