Το νέο Δ.Σ. των Κυνηγών

Αναφορές για αγριογούρουνα σε χωριά της Λάρισας...

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2020 16:57

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λάρισας αναδείχθηκε μετά τις αρχαιρεσίες του συλλόγου που έγιναν χθες στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Από τις εκλογές στο νέο ΔΣ εκλέγονται οι εξής: Κουτούλας Νίκος (114 ψήφους), Αναγνώστου Ηλίας (94), Γκανάτσιος Αθανάσιος (71), Ζιάκας Αθανάσιος (67), Τριανταφύλλου Σωτήριος (64), Καραΐσκος Γεώργιος (63), Κουτσιανίκας Βάιος (63) και Λαμπίρης Γιάννης (53) με αναπληρωματικά μέλη τους Γκουνέλα Ιωάννη (35) και Νταλαμπύρα Παναγιώτη (30). Το νεοεκλεγέν ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση.
Των αρχαιρεσιών προηγήθηκε απολογιστική συνέλευση με τον απερχόμενο πρόεδρο του Συλλόγου, Χρ. Μανώλη να αναφέρεται σε τρέχοντα θέματα. Σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως η ρυθμιστική απόφαση για τη νέα κυνηγετική περίοδο -που θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου- δεν αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές με εξαίρεση το κυνήγι του τρυγονιού, που λόγω της μείωσης του πληθυσμού θα μειωθεί περαιτέρω φέτος η ημερήσια κάρπωση (από τα 10 στα 8 θηρευόμενα πτηνά ανά κυνηγό).
Όπως διευκρίνισε στην «ΕτΔ» ο κ. Μανώλης «βρίσκεται σε διαβούλευση το αίτημα των κυνηγών να μεγαλώσει η κυνηγετική περίοδος για το αγριογούρουνο» με αφορμή και την αύξηση του πληθυσμού σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «πλέον εμφανίζονται στις παρυφές της Λάρισας, ειδικά σε περιοχές από την πλευρά χωριών του Δήμου Κιλελέρ και πρώην Δήμου Κοιλάδας» με τα κοπάδια των αγριογούρουνων να αιφνιδιάζουν μάλιστα τους διερχόμενους οδηγούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass