ΖΗΤΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Μαζική συμμετοχή στην απεργία

* Στο πλαίσιο πανελλαδικής απεργίας στις 9 Ιουλίου

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2014 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:07
Του Δημήτρη Βάλλα
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους εργαζόμενους του Νομού να συμμετάσχουν μαζικά τόσο στην απεργία που έχει εξαγγελθεί για την ερχόμενη Τετάρτη 9 Ιουλίου, όσο και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην Κεντρική πλατεία απηύθυνε χθες το ΠΑΜΕ Λάρισας στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποίησε το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας και που είχε σαν αντικείμενο την προετοιμασία της δημοσιοϋπαλληλικής πανελλαδικής απεργίας.
Στη σύσκεψη κεντρικός εισηγητής ήταν το στέλεχος του ΠΑΜΕ κ. Άγγελος Σίμος που ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να αντιδράσουν δυναμικά.
«Ως δυνάμεις του ΠΑΜΕ, τόνισε, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας(περιοδείες, συσκέψεις, ομιλίες, συνελεύσεις) για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι μας να συμμετέχουν και να απαιτήσουμε δυναμικά
«όχι» στον αντιδραστικό, κρατικό έλεγχο, τη λεγόμενη αξιολόγηση.
Προϋπόθεση για να λυθούν τα προβλήματά μας είναι μια άλλη πολιτική προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων, ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης, που θα συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα, που θα σπάσει τα δεσμά της Ε.Ε. και των μονοπωλίων, που θα μετατρέψει σε κοινωνική-λαϊκή περιουσία όλο τον πλούτο που παράγεται, απελευθερώνοντας έτσι τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και ικανοποιώντας τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει ο λαός αφέντης στον πλούτο που παράγει.
Μόνο στο πλαίσιο μιας τέτοιας προοπτικής θα απαλλαγούν οι εργαζόμενοι από το σαράκι της ανεργίας και των απολύσεων, θα έχουμε δωρεάν σχολεία και μόρφωση για όλα τα παιδιά, θα έχουμε δωρεάν γιατρούς, φάρμακα, παιδικούς σταθμούς, σταθερή μόνιμη δουλειά, ελεύθερο χρόνο και διακοπές για όλους.
Έναν τέτοιο αγώνα, μια τέτοια προοπτική πρέπει να υπηρετεί ο απεργιακός μας αγώνας σήμερα. Ακριβώς αυτό τον δρόμο υπηρετεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ.
Στη βάση αυτή, πρέπει να ανασυνταχθεί εδώ και τώρα το εργατικό – λαϊκό κίνημα και να οργανώσει την αντεπίθεσή του...».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass