Χαιρετίζει τις δεσμεύσεις Σταϊκούρα – Θεοχάρη ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2020 15:03

ΤΥΡΝΑΒΟΣ («Γραφείο «Ε»)

Με αφορμή τις διαβεβαιώσεις των υπ. Οικονομικών και Τουρισμού κ. Σταϊκούρα και Θεοχάρη,

προς τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, για στήριξή τους, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος εδώ και καιρό είχε προωθήσει σχετικά αιτήματα των επιχειρηματιών του κλάδου, με δήλωσή του σήμερα στην «Ε», εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις δηλώσεις – δεσμεύσεις των δύο υπουργών. Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη στην «Ε» έχει ως εξής: «Χαιρετίζουμε τις δεσμεύσεις των υπουργών Οικονομικών και Τουρισμού κ. Σταϊκούρα και κ. Θεοχάρη για τη στήριξη των επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων και τις προσπάθειες της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), μετά από το κοινό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών για τη λήψη μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων.

Από την πρώτη στιγμή κήρυξης της πανδημίας λόγω Covid-19 ως δημοτική αρχή Τεμπών ζητήσαμε από τα ΜΜΕ, καθώς και στη συνεδρίασή του Δημοτικού Συμβουλίου τη λήψη μέτρων ενίσχυσης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές. Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι προτάσεις τις οποίες είχαμε καταθέσει στα ανωτέρω Υπουργεία, όπως απαλλαγή προκαταβολής φόρου, περίοδο χάριτος απλήρωτων επιταγών κ.λπ. έγιναν δεκτές στη συνάντηση της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τους υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τις μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν χτυπηθεί από την πανδημία Covid-19, επιβάλλεται η έμπρακτη συνεισφορά της Πολιτείας στην επίλυση των προβλημάτων και τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό των οικονομικών συνεπειών λόγω της υγειονομικής κρίσης. Κάθε μέρα ως δημοτική αρχή, δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας, είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη, σε κάθε επιχειρηματία, σε κάθε εργαζόμενο, σε όποιον χρειαστεί τη βοήθειά μας, εργαζόμενοι πάντα για το καλό του τόπου μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass