Με «σεκιούριτι» φυλάνε το νερό!

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2014 20:46 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:21

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Αγανακτισμένοι είναι εκατοντάδες αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου από τα νέα εκτεταμένα κρούσματα κλοπών σε εξαρτήματα του δικτύου άρδευσης, υπόγειων και επίγειων, όπως είναι οι μπρούτζινες βάνες.

Συγκεκριμένα για τέταρτη συνεχή φορά από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα μόνο σε δύο γεωτρήσεις στην αγροτική περιοχή «Μπουγάζι» οι γνωστοί – αφαίρεσαν καλώδια και μετασχηματιστές της ΔΕΗ για να καρπωθούν τον χαλκό. Συνέπεια των κλοπών ήταν  να μείνουν χωρίς νερό δεκάδες στρέμματα με καλλιέργειες και μάλιστα στην περίοδο της συγκομιδής.

Ο νέος πρόεδρος του οργανισμού που διαδέχτηκε τον αδικοχαμένο πρόσφατα Γιώργο Αρβανίτη,  κ. Παντελής Μπακαγιάννης  και το διοικητικό συμβούλιο κάνουν για άλλη μια φορά  έκκληση προς τους όλους τους αρμόδιους φορείς να ληφθούν αυστηρά μέτρα ώστε να πάψουν τα κρούσματα των κλοπών στις γεωτρήσεις και να μην κινδυνεύουν οι καλλιέργειες από την ξηρασία. Παράλληλα τονίζεται για άλλη μια φορά τω μεγάλο οικονομικό κόστος για τον οργανισμό το οποίο επιβαρύνει τους ίδιους τους αγρότες. Επίσης, οι επισκευές είναι και χρονοβόρες

Σε ότι αφορά το νέο πρόεδρο του οργανισμού κ. Παντελή Μπακαγιάννη είναι από τα πλέον έμπειρα στελέχη του ΤΟΕΒ Τυρνάβου πάνω από είκοσι χρόνια σύμβουλος και αντιπρόεδρος. Τώρα καλείται να συνεχίσει το  θετικό έργο των προκατόχων του

Από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε  και πήρε δραστικές αποφάσεις  για το θέμα των κλοπών με τη συνεργασία ιδιωτικής εταιρίας «Σεκιούριτι» για τη φύλαξη των γεωτρήσεων από τις κλοπές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass