Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-21 -ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2020 21:01

Το πράσινο φως για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας «άναψε»

στη χθεσινή κατ’ επείγουσα και διά περιφοράς συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο, εγκρίνοντας ομόφωνα (από την ψηφοφορία απείχε η «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς επιθυμούσε τη διά ζώσης συνεδρίαση) την πρόσληψη συνολικά 12 κτηνιάτρων και 2 μηχανικών για το 2020 και 21 υπαλλήλων για το 2021.
Για φέτος το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε προσλήψεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τακτικού προσωπικού για την κάλυψη δώδεκα θέσεων (12) κατηγορίας ΠΕ κλάδου Γεωτεχνικών και δύο (2) θέσεων κατηγορίας ΠΕ κλάδου Μηχανικών. Οι θέσεις προσδιορίζονται κατά ειδικότητα, ως εξής: 12 θέσεις ΠΕ Γεωτεχνικών (Κτηνιάτρων): Στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας: πέντε (5) θέσεις, στην Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Μαγνησίας και Σποράδων: τρεις (3) θέσεις, στην Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Τρικάλων: δύο (2) θέσεις, στην Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Καρδίτσας: δύο (2) θέσεις.
Τέλος εγκρίθηκε και η πρόσληψη 2 θέσεων ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικών Μηχανικών) στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων. ΓΙΑ ΤΟ 2021
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τη σχετική εισήγηση ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας έτους 2021 προβλέπει την πρόσληψη είκοσι ενός (21) ατόμων ως τακτικό προσωπικό για την κάλυψη αναγκών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ως εξής: Για τις υπηρεσίες της ΠΕ Λάρισας κατηγορία ΠΕ κλάδου Γεωτεχνικών (Γεωπόνων): άτομα τέσσερα (4), κατηγορία ΠΕ κλάδου Μηχανικών: άτομα τρία (3). Για τις υπηρεσίες της ΠΕ Καρδίτσας, κατηγορία ΠΕ κλάδου Γεωτεχνικών (Γεωπόνων): άτομα δύο (2), κατηγορία ΠΕ κλάδου Μηχανικών: άτομα δύο (2). Για τις υπηρεσίες της ΠΕ Τρικάλων κατηγορία ΠΕ κλάδου Γεωτεχνικών (Γεωπόνων): άτομα δύο (2), κατηγορία ΠΕ κλάδου Μηχανικών: άτομα δύο (2), κατηγορία ΠΕ κλάδου Κοινωνικής Εργασίας: άτομο ένα (1). Για τις υπηρεσίες της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων, κατηγορία ΠΕ κλάδου Γεωτεχνικών (Γεωπόνων): άτομα δύο (2), κατηγορία ΠΕ κλάδου Μηχανικών: άτομα δύο (2), κατηγορία ΠΕ κλάδου Κοινωνικής Εργασίας: άτομο ένα (1).Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Στο μεταξύ οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν «την απαράδεκτη ενέργεια της Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας, να φέρει για ψήφιση με τη διαδικασία της έκτακτης και διά περιφοράς συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, δύο σοβαρά θέματα (ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων στην περιφέρεια και εξειδίκευση αυτών των προσλήψεων), στερώντας τη δυνατότητα στους συμβούλους ερωτήσεων, τοποθετήσεων και προτάσεων, υποβαθμίζοντας τελείως τον ρόλο τους.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι, γι’ αυτόν τον λόγο απέχουν απ’ αυτή την απαράδεκτη διαδικασία, ζητώντας αυτά τα 2 θέματα να έρθουν σε κανονική και διά ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία θα διαμορφώσει μετά από συζήτηση, τον συνολικό σχεδιασμό των προσλήψεων όλου του αναγκαίου μόνιμου και πλήρους απασχόλησης προσωπικού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας».           

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass