Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο παραλίων Καρίτσας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ «ΠΛΑΤΙΑ ΑΜΜΟΣ»

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2020 15:49

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Εξωραϊστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Παραλίων Καρίτσας του οικισμού «Πλατιά Άμμος». Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι εξής: Γάτσιος Βάιος, Γκανέτσας Κώστας, Δήμκος

Θανάσης, Μητσιούλης Θανάσης, Μπακιρτζής Γιώργος, Μπασδραβάλας Νίκος, Τσιαμπαλής Χρήστος. Αναπληρωματικό μέλος ο Αρβανιτάκης Γιάννης. Εξελεγκτική Επιτροπή παρέμεινε η ίδια. Στη συνέλευση έγινε απολογισμός δράσεως έτους 2019-2020, οικονομικός απολογισμός και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρονική περίοδο 2020-2022.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Δήμκος, ενημέρωσε τα μέλη για τις δραστηριότητες της διοίκησης για τα δύο τελευταία χρόνια 2018-2020 και ανέλυσε λεπτομερώς όλες τις κινήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που είχε με τις συναρμόδιες υπηρεσίες του Τοπικού Συμβουλίου του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρίτσας του πρώην Δήμου Ευρυμενών, του Δήμου Αγιάς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας).
Στις επαφές αυτές προωθήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον οικισμό της Πλατιάς Άμμου και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο. Κάποια από αυτά τα θέματα βρήκαν λύσεις, άλλα είναι σε εξέλιξη και άλλα περιμένουν να δρομολογηθούν μελλοντικά.
Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος του Συλλόγου δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει και να επαινέσει τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από το Τοπικό Συμβούλιο Καρίτσας, τον Δήμο Αγιάς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων της περιοχής και που αφορούν βεβαίως τον οικισμό της Πλατιάς Άμμου, ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Καρίτσας κ. Στέλιο Οικονόμου και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, τον νέο πρόεδρο κ. Βασίλη Τσάκνη και το Τοπικό Συμβούλιο, τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα και το Δημοτικό Συμβούλιο, τον αντιδήμαρχο Αγιάς κ. Γιώργο Γιάνναρο για την ολόθερμη και ουσιαστική συμπαράστασή του, τις αξιότιμες κυρίες και συνεργάτιδες του δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα, Γωγώ Γκανά, Σοφία Καρανίκα, Μορφούλα, Σπυρούλα Φανή και άλλες. Την προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανασία Μπαρτζώκα και όλα τα στελέχη της, τον προϊστάμενο της ΔΕΥΑ Αγιάς κ. Μπουζούκη, τον υδραυλικό της περιοχής κ. Φώτη, τον ηλεκτρολόγο κ. Βασίλη Φαρμακιώτη, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Τάγκα Νίκο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Αγιάς.
Ακόμη εξήρε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για το προσωπικό του ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τον οικισμό της Πλατιάς Άμμου και της ευρύτερης περιοχής. Τον συντοπίτη και μέλος του Συλλόγου, που πάντα προσπαθεί για το καλύτερο της περιοχής κ. Κώστα Μέγα. Τον πρώην διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρήστο Λυτροκάπη, τον νέο διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Ντάγια, τον προϊστάμενο των Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Θανάση Παπαδόπουλο, τον υπεύθυνο του ιδίου τμήματος και τους συνεργάτες του κ. Χρήστου Καραμπούζη.
Επίσης μέλη της Διοίκησης αντάλλαξαν απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου και έγιναν διάφορες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ορίσθηκαν αντιπρόσωποι στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Αγιάς μετά την ανοιχτή πρόσκληση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Αργυρακούλη.
Τα προταθέντα μέλη της Διοίκησης:
Τσιαμπαλής Χρήστος – Τακτικό Μέλος.
Νικος Μπασδράβαλας – Ταμίας.
Θανάσης Αστερίου Δήμκος – Πρόεδρος.
Δεν παρέλειψε η Διοίκηση να ευχαριστήσει τα μέλη που στέκονται πάντα κοντά στον σύλλογο και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ακολούθως ο ταμίας του Συλλόγου έκανε τον οικονομικό απολογισμό και το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Βασίλης Μπαρμπούτης διάβασε την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που εγκρίθηκε ομόφωνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass