«Καμπάνα» σε 70χρονο για τη φωτιά σε ξερά χόρτα

ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2020 15:05

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 225 ευρώ επιβλήθηκε σε 70χρονο Λαρισαίο ο οποίος άναψε φωτιά να κάψει ξερά χόρτα, παρά τις απαγορεύσεις που επιβάλει η αντιπυρική περίοδος.


Πρόκειται για το πρώτο διοικητικό πρόστιμο στον νομό που επιβάλει για φέτος η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, με τη διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας να σημειώνει την ανάγκη αυστηρής τήρησης της νομοθεσίας, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή των πολιτών, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η αντιπυρική περίοδος. Ο 70χρονος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Κυριακής από πυροσβέστες του Ανακριτικού Τμήματος της ΠΥ Λάρισας, καθώς σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, επί της οδού Καρδίτσης και στα όρια της Λάρισας, θέλησε να κάψει ξερά χόρτα και απορρίμματα χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη άδεια. Ο ίδιος θα παραπεμφθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης αλλά πέραν του ποινικού μέρους της υπόθεσης, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας βεβαιώθηκε σε βάρος του διοικητικό πρόστιμο ύψους 225 ευρώ, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται από πυροσβεστικές διατάξεις. Να σημειωθεί πως ανάλογο διοικητικό πρόστιμο βεβαιώθηκε πρόσφατα και σε κάτοικο της Αργαλαστής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass