Ερχεται καυτό τετραήμερο

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2020 15:02

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Με σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας θα μας αποχαιρετήσει ο Αύγουστος, σύμφωνα με τον Αγιώτη ερασιτέχνη μετεωρολόγο Πάνο Αρχοντή. Ανοδος που, όπως υποστηρίζει, θα γίνει αισθητή από αύριο Παρασκευή με αποκορύφωμα τη Δευτέρα όπου θα

φτάσει τοπικά σε επίπεδα καύσωνα. Αιτία, σύμφωνα με τον ίδιο, μια ατμοσφαιρική διαταραχή στη δυτική Ευρώπη που εκεί θα φέρει προχωρημένο φθινόπωρο με χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές, αλλά αντίθετα στη νοτιοανατολική Ευρώπη και τη χώρα μας θα φέρει υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με υψηλή υγρασία οπότε και η δυσφορία θα είναι μεγάλη.
Πιο αναλυτικά, επισημαίνει ο κ. Αρχοντής «Στην περιφέρειά μας από την Παρασκευή 28/8 έως και τη Δευτέρα 31/8 θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 21...37C
ΣΑΒΒΑΤΟ: 21...37C
ΚΥΡΙΑΚΗ: 22...38C
ΔΕΥΤΕΡΑ: 22...38/39C
** Στα παραθαλάσσια 3 βαθμούς χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Οι πιο δύσκολες ημέρες για τα αστικά κυρίως κέντρα θα είναι η Κυριακή και η Δευτέρα, που ο συνδυασμός των υψηλών θερμοκρασιών με την υψηλή υγρασία θα κάνει έντονη τη δυσφορία. Στα κανονικά για την εποχή επίπεδα θα επανέλθουμε μετά τις 4-5 Σεπτεμβρίου, χωρίς επίσης να φαίνεται κάποια αλλαγή του καιρού με βροχές έως και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass