Ελληνας διοικητής στην ταξιαρχία SEEBRIG

ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2020 15:02

Ο Έλληνας ταξίαρχος, Αριστείδης Ηλιόπουλος, ανέλαβε προχθές διοικητής στην Πολυεθνική Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG), διαδεχόμενος τον Ρουμάνο Ταξίαρχο, Τ. Πετράτσε.


Η τελετή αλλαγής φρουράς που συνέπεσε με τη γενέθλια ημέρα της SEEBRIG (συμπλήρωση 21 ετών από την ίδρυσή της) πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Boro Menkov, στο Κουμάνοβο της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, στο οποίο πρόσφατα μεταστάθμευσε το Στρατηγείο της Ταξιαρχίας από το Στρατόπεδο Σχοινά στον Τύρναβο.
Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πενταρόφσκι, ο πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Όλιβερ Σπασόφσκι, η υπουργός Άμυνας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, ο υφυπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας της Αλβανίας και πρόεδρος της South Eastern Europe Defense Ministerial – Coordination Committee (SEDM-CC) και της Political Military Steering Commitee (PMSC), Πέτρο Κότσι.
Από ελληνικής πλευράς παρευρέθηκαν ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης και ο πρέσβης της Ελλάδας στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Δημήτριος Γιαννακάκης. Επιπλέον παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας μελών - κρατών της SEEBRIG, καθώς επίσης πρέσβεις και ΑΚΑΜ λοιπών χωρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass