«Ουδεμία σχέση έχουμε με τέτοιες παράλογες ενέργειες»

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ «ΥΠΟΥΡΓΟ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΛΕΜΠΙΑ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2020 21:32

Η «Ελλήνων Συνέλευσις» (Ε.ΣΥ.) ουδεμία σχέση έχει με τέτοιου είδους παράλογες ενέργειες» τονίζεται ας απαντητική επιστολή από την Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας της Ε.ΣΥ. με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της «Ε» για τον

«Υπουργό» με την κελεμπία.
Ο λόγος για 37χρονο Λαρισαίο ο οποίος φορώντας κελεμπία συστήθηκε ως υπουργός Emoven προκειμένου να παραστεί σε δίκη για να συλληφθεί ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς θέλησε να εισέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας χωρίς να φορά την ατομική μάσκα προστασίας όπως προβλέπεται από τα μέτρα πρόληψης διασποράς του κορονοϊού.
Ζητώντας μάλιστα να συναντηθεί με τον εισαγγελέα υπηρεσίας αρνήθηκε να κάνει γνωστά τα ατομικά του στοιχεία επικαλούμενος το απόρρητο με αποτέλεσμα να προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείων και να συλληφθεί τελικά για απείθεια.
Με αφορμή λοιπόν το δημοσίευμα από την Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας της Ε.ΣΥ. σημειώνονται τα εξής:
«Προς εφημερίδα «Ελευθερία»
Στο φύλλο Αρ. 34588 18/09/20 σε πρωτοσέλιδο άρθρο υπό του τίτλου «Υπουργός» με κελεμπία συνελήφθη για απείθεια... περιγράφεται ένα δικαστικό περιστατικό από τα πολλά ευτράπελα που συμβαίνουν στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων. Διαπιστώσαμε ότι ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου επιχείρησε έναν τουλάχιστον ατυχή συσχετισμό του ανθρωποκεντρικού οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις» και του προέδρου Αρτέμη Σώρρα με το ανίκουστο αυτό συμβάν.
Δηλώνουμε απερίφραστα και σε όλους τους τόνους ότι η «Ελλήνων Συνέλευσις» επίσημος Πολιτικός Φορέας εγκεκριμένος από τον Άρειο Πάγο (αρ. πρωτ: 6199/14-09-2015) ουδεμία σχέση έχει με τέτοιου είδους παράλογες ενέργειες. Πιθανώς ο συσχετισμός που επιχειρήθηκε οφείλεται σε ελλειπή γνώση ή και παραπληροφόρηση.
Σας καλούμε άμεσα να αποκαταστήσετε την αλήθεια ανασκευάζοντας όπως πρέπει και οφείλετε για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Η διάψευση μας αυτή να έχει την ανάλογη θέση στο αυριανό φύλλο δημοσίευσης. Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος» καταλήγει η απαντητική επιστολή.
Σ.Σ.: Στο δημοσίευμα σημειωνόταν πως ο «υπουργός Emoven» παραπέμπει στη σελίδα του Universal Law Community Trust Emoven στο Facebook ενώ διευκρινιζόταν επίσης πως το Ellas Universal Law Community Trust παραπέμπει (μέσω Facebook) στον πολιτικό φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».
Το ίδιο ισχύει και σήμερα στην αναζήτηση. Η καταγραφή δεν μπορεί να συνδεθεί με παραπληροφόρηση, που εμπεριέχει σκοπιμότητα, τη στιγμή μάλιστα που στο δημοσίευμα της «Ε» δεν συνδέεται ευθέως η στάση του «υπουργού» με τη δράση της Ε.ΣΥ. Είναι σαφέστατη η μνεία στις παραπομπές.
Από το παρελθόν είναι γνωστό πως οι συμμετέχοντες σε πολιτικές δράσεις της Ε.ΣΥ. (εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις κ.λπ.) δηλώνουν εξαρχής την πολιτική τους ταυτότητα οπότε αν υπήρχε συσχετισμός θα υπογραμμιζόταν εξαρχής στο δημοσίευμα. Σε αντίθεση δηλαδή με τον «υπουργό» Emoven που επικαλούνταν το απόρρητο των ατομικών του στοιχείων.
Ως προς την επιφύλαξη τέλος για κάθε νόμιμο δικαίωμα, ουδεμία αντίρρηση.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass