Τέρμα οι φάρσες για βόμβες στα δικαστήρια της Λάρισας

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2014 20:08 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:30

Τέρμα οι φάρσες για βόμβες, στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας. Από αύριο αρχίζει τη λειτουργία της, η μαγνητική πύλη ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων, αίτημα ετών, που υλοποιείται. Εκκρεμούν ακόμη εργασίες για εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης με κάμερες 24ωρης λήψης περιμετρικά του μεγάρου και η τοποθέτηση μεταλλικού πλέγματος επί των υαλοπινάκων του διαδρόμου από την πλευρά της οδού Μ. Αλεξάνδρου. Αυτά έχουν ως σκοπό την αποτροπή ενεργειών κατά του μεγάρου, όπως ρίψεις πετρών, κλπ. Συγκεκριμένα:

Μετά από ενέργειες του διευθύνοντος το Εφετείο Λάρισας και προέδρου της Επιτροπής Διοίκησης του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, προέδρου εφετών κ. Ναπολέοντος Ζούκα και με τη συμπαράσταση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημητρίου Κατσαρού, καθώς και του προέδρου του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. Ιωάννη Κατσανούλη, εγκρίθηκε από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων, η προμήθεια και εγκατάσταση μίας μαγνητικής πύλης ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας. Ήδη η πύλη αυτή τοποθετήθηκε στην κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου προς την πλευρά της κεντρικής πλατείας και αύριο θα λειτουργεί κανονικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση «Ο διευθύνων το Εφετείο Λάρισας εκφράζει τα θερμά του ευχαριστήρια στον υπουργό Δικαιοσύνης και στον γενικό γραμματέα, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του. Παρακαλούνται οι διάδικοι, καθώς και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι τους, όπως κατά τις ημέρες των δικασίμων προσέρχονται έγκαιρα στις συνεδριάσεις των δικαστηρίων, προς αποφυγή συνωστισμού. Επί πλέον, μετά από πρόταση του γραφείου αστυνόμευσης ασφαλείας της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας, έχουν γίνει οι δέουσες ενέργειες για εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, με κάμερες 24ωρης λήψης, περιμετρικά του μεγάρου και τοποθέτηση μεταλλικού πλέγματος επί των υαλοπινάκων του διαδρόμου από την πλευρά της οδού Μ. Αλεξάνδρου, προκειμένου να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass